Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szokott még a mai fiatalság...

Szokott még a mai fiatalság valóban szóban beszélgetni?

Figyelt kérdés
Csak mert mindenki msn-en beszél mindenkivel, a húgom is msn-ezik minden nap a barátnőkkel akik 1 utcányira laknak csak. De nem találkoznak szinte soha sulin kívül... Ez miért jó? Elmehetnének sétálni, pasizni, akármi, de ők csak ülnek a gép előtt. Nem csak ők, gondolom sokan mások is.
2009. dec. 26. 18:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Persze, hogy beszélgetnek, beszélgetünk szóban... is! :)

Én azokkal szeretek msn-en beszélgetni, akik messze, az ország túlvégében laknak [pár száz kilométerre], és nagyon ritkán találkozhatunk csak. Ővelük napi szinten csevegek. :)

Olcsóbb, mintha telefonálgatnánk, sőt... Csak egy-egy mikrofon kell.

A barátaimmal, akik itt laknak a városban, hát... velük változó, valakivel tényleg csak szóban megy minden, mással igényeljük a további beszélgetést is. Például este vagy szakadó esőben jó dolog a gépnél ülni egy bögre teával és úgy msn-ezni, filozofálni. Nem is engednének el egymáshoz így. :D

Annak viszont nem tudom, mi értelme van, ha két-három házra, pár utcára lakik a két ember... Hm. Legutóbb megkértem a szomszéd leányzót, hogy legyen szíves kijönni a kerítéshez, mert ez így röhejes! :D

Nem értem, mi ebben a jó. Lustaság, talán... meg lehet, nem is érdeklik egymást annyira. Hmm.

2009. dec. 26. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!