Szokott még a mai fiatalság valóban szóban beszélgetni?
Persze, hogy beszélgetnek, beszélgetünk szóban... is! :)
Én azokkal szeretek msn-en beszélgetni, akik messze, az ország túlvégében laknak [pár száz kilométerre], és nagyon ritkán találkozhatunk csak. Ővelük napi szinten csevegek. :)
Olcsóbb, mintha telefonálgatnánk, sőt... Csak egy-egy mikrofon kell.
A barátaimmal, akik itt laknak a városban, hát... velük változó, valakivel tényleg csak szóban megy minden, mással igényeljük a további beszélgetést is. Például este vagy szakadó esőben jó dolog a gépnél ülni egy bögre teával és úgy msn-ezni, filozofálni. Nem is engednének el egymáshoz így. :D
Annak viszont nem tudom, mi értelme van, ha két-három házra, pár utcára lakik a két ember... Hm. Legutóbb megkértem a szomszéd leányzót, hogy legyen szíves kijönni a kerítéshez, mert ez így röhejes! :D
Nem értem, mi ebben a jó. Lustaság, talán... meg lehet, nem is érdeklik egymást annyira. Hmm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!