Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki szokott magában/magával...

Ki szokott magában/magával beszélgetni?

Figyelt kérdés
Én nagyon sokszor,de úgy érzem már elmeosztályon lenne a helyem:Dpl.buszon,amikor nincs kivel beszélgetnem,magammal beszélgetek,megvitatom a dolgokat,elképzelek különféle helyzeteket.De akár suliban is,amikor egyedül vagyok,vagy utcán,amikor hosszabb távon egyedül kell mennem,és beszélgetek magamban,hogy "de jó segge van annak a srácnak" ilyesmik.Este is,az ágyban feküdve megszoktam beszélni magammal a holnapi napot.Ez nagyon beteges?Néha olyan is szokott lenni,hogy vitatkozom magammal...:S
2010. jan. 19. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem mindenki...különben is, a legjobb társaság, még, ha az ember néha össze is tűz magával...
2010. jan. 19. 15:42
 2/9 anonim ***** válasza:

De ezeket ki is mondod?

Mert én nem szoktam kimondani csak úgy gondolkodom. :D

Az meg már gáz ha összevesztek, remélem egyikőtök sem haragtartó típus. Ja, énekelni szoktam magamban amikor hazafelé jövök. xD

2010. jan. 19. 15:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Én ma matekdolin(:P) összevesztem magammal....szinte sosem ér"TÜNK" egyet...és igen,pont olyan vok mint Te,csak én akkor is ha mások is vannak ott
2010. jan. 19. 15:49
 4/9 anonim ***** válasza:
én is szoktam=)
2010. jan. 19. 15:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Én elég határozatlan tipus vagyok, úgyhogy gyakran vitatkozok magammal, próbálom meggyőzni magamat valamivel kapcsolatban :-) Ha egyedül vagyok, akkor néha még hangosan is kimondom, hogy pl.: De hülye vagyok! vagy a tévének magyarázok, hogy "Hú, de égő" meg ilyesmi! :-))
2010. jan. 19. 15:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Ja rendszeresen, és mostanában néha azon kapom magam, hogy már a buszon is, huh, olyankor kicsit hülyén érzem magam, meg gyorsan körülnézek, hogy hallotta-e valaki. :)

Egyébként az utcán tök simán, mert ott azt gondolom, hogy a zajtól nem hallanak, azt néha meg néznek rám...De nem zavar, megvárom, még elmegy azt folytatom tovább :)

2010. jan. 19. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szoktam sohasem.

- De igen szoktál!

- Nem!

- De!

- Mondom, hogy nem!

- Mindíg letagadod. Miért szégyelled?

- Nincs mit szégyelnem!

- Na jó. Ne vitatkozzunk

- Szerintem se. Semmmi értelme.

- Minek nincs értelme?

- A vitának.

- Ki beszélt itt vitáról?

- Na jó Hagyjuk!

2010. jan. 19. 18:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is szoktam...amúgy tényleg én vagyok a legjobb társaság magamnak! xD Sose veszünk össze :D Ja és a tv-vel én is szoktam beszélgetni, akárcsak a számítógéppel. :)
2010. jan. 19. 18:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam beszélgetni magammal, mert attól rendszerint nem hallom a saját gondolataimat. Úgyhogy leszoktam xD
2010. jan. 20. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!