Tegnap este a kiskutyám rátette a fejét a combomra és mivel nem simogattam meg, morgott (így szokott beszélgetni), a babám erre meg elkezdett mozogni. Meghalhatta?
köszi
boldog babavárást neked is
A csuklás egy ritmikusan ismétlődő, pici összerándulás, ha érzed, tudni fogod, de szerintem majd még később.
Miért ne "ismerkedhetne" a babával a kutya, vagy a kutyával a baba? A baba hall, hallhatja a kutya morgását és reagálhat rá. Hogy ez véletlen volt, vagy direkt, ezt csak a megfigyeléssel tudod bebizonyítani.-)
szia! :) nekem hamar elkezte a csuklást és az nem hullámzás volt a pocin, hanem az egész hasam szabályos időközönként moccant egyet :). szerintem érzik a babák a másik "lény" közellétét, nekem pl mikor egy másik baba volt a közelembe, akkor helyezkedett ide-oda, nem rugdosott, csak helyezkedett :). és mind nagyobb lesz a babád, a kutyus is annál inkább érzi a babád közelségét :).
üdv
28 hetes mami
köszönöm a válaszokat, igen ezen én is gondolkoztam már, hogy a baba hallhatja kutyust, de vajon a kutya megérzi, hogy van valaki a hasamban? :D
mindenkinek nagyon boldog babavárást kívánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!