Ki az aki kalandosabb életet szeretne? Ha igen, miért és mióta érzitek ezt? Ha nem, miért?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 22:46
11/12 anonim válasza:
Amióta az eszemet tudom a kalandokat keresem. Régi álmom hogy felfedezem Európát, és Finnországban letelepszek egy erdőben.
12/12 anonim válasza:
Én is így érzek mint te:D Nem szeretnék egy hétköznapi módon élni, így döntöttem pályaválasztáskor is, viszonylag rendhagyó, de hagyományos is lesz majd a végzettségem:) Kombinálom a régit az újjal, külfödön is szeretnék majd dolgozni világot látva és szerencsémre a páromat is úgy tűnik sikerült erre rávennek, hogy velem tartson, sőt még arra is hajlandó lenne, hogy ha gyermekem születne tőle, akkor azt ő otthon nevelje. Sikerült kvantum fizikáról elbeszélgetnem sötétebb bőrűekkel, mikor olvasás közben csapatosan próbáltak megkörnyékezni, barátnőmet megszöktettem otthonról, hogy élete egyik legjobb nyári kalandjába együtt belevághassunk, valamint még több apróbb dolgot is sikerült megtenni. Sikerült apróságokkal jobbá tenni 1-1 ember hétköznapját. Sikerült rájönni arra, hogy mekkora dolog az, hogy megtanulhattam írni/ olvasni. Szeretnék majd háborús fronton is dolgozni, ha lesz rá módom mint felcser valamint még sokmindent át szeretnék élni. Alig várom már, hogy harmincéves lehessek és kamatoztathassam az addig megtanultakat, valamint, hogy negyvenéves korom után minél több újdonsággal ismerkedhessek meg újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!