Ki az aki kalandosabb életet szeretne? Ha igen, miért és mióta érzitek ezt? Ha nem, miért?
Kalandok alatt pl ilyeneket értek, hogy világot látni belekerülni zűrös dolgokba (na azért nem annyira durvára gondolok xD)..
vagy mondjuk felfedezni egy szellem várost, egy kihalt kastélyt.
szellem város meg kihalt kastély nem játszik.
de igen, én egyfolytában új kalandokra vágyom, pedig meg is éltem már párat.
de hétköznapi dolgokat... végigstoppolni európát egyetlen hátizsákkal pl régi nagy álmom, megismerni veszélyes embereket (vagy még veszélyesebbeket mint a mostaniak:D ) vagy csak apró dolgok, de azokat általában meg is játszom ha épp van kivel, mint fesztiválra bemászás vagy úszás, és a mindennapok apró izgalmai:) igykszem így élni, minél több mindent kipróbálni.
hát úgy... 13 évesen kezdtem először tényleg gyerekes "szabályszegésekkel", de az igazán nagy őrültségek még várnak rám.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:05
A szívemből szóltál, teljesen így gondolom én is megspékelné az életet, ha nem mindig ugyanaz a séma lenne az életünknek!Az biztos!
Szamóca:
Igen, végigstoppolni Európát nem rossz ötlet, ilyeneken én is gondolkozom még mindig.
Szellemváros? Mondj egy ilyet Magyarországon, és holnap az lesz az első dolgom, hogy felfedezem.
Én mindenféleképp kalandosabb életre vágyom. 18 éves vagyok, testileg és szellemileg a csúcson. A hétköznapokban igyekszem mindent elkövetni, hogy ne haljak bele a semmittevésbe. Konditerembe járok, focizni, biciklizni, moziba, vásárolni, minden este elmegyek sétálni. De ez jelen pillanatban kevés. Többet akarok. Olyan szituációkba kerülni, ahol valami veszély történhet velem. Olykor szeretnék konfliktusokba keveredni, teszem azt megmenti egy járókelőt az éjszaka folyamán egy-két túlpigmentált embertársamtól. Szeretnék olyan dolgokat csinálni, amivel más embereknek is tudok segíteni, amitől azt érzem, hogy hasznos vagyok.
Igen, kalandosabb életre vágyom.
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:05
Teljesen így van :)
Üdv.
Sajna nem nagyon tudok szellemvárost, sem elhagyatott kastélyt egyenlőre a keresésén vagyok csak.
Egyszer kiírtam egy kérdést, oda valaki azt írta, hogy Balatonedericsen a Fekete kastély az ami elhagyatott. De nem tudom. :D
mindenki szeretne kalandosabb életet élni bejárni a világot
csak van aki megvalósítja van aki csak álmodozik róla miközben dolgozik a gyárban eltelik 10-20 év és szépen elfelejtik ezeket a dolgokat
én ilyen nem szeretnék lenni.
de skacok. mi izgalmas van egy hatalmas üres házban?:D
ott vszeg patkányokon kívül csak pókok vannak, az meg...
a múlt szaga az ami érdekel az ilyen elhagyatott házakban..
vajon mi történhetett ott stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!