Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit lehet kezdeni az "oltogató...

Mit lehet kezdeni az "oltogatókkal"?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy már egy jó ideje mindenki csesztet a külsőmmel. Hol kövérnek neveznek (ebben mondjuk van is valami, de már elkezdtem "fogyózni"), hol csúnyának. Persze szeretik cifrábbnál cifrább mondatokba foglalni a véleményüket, pl. nemrég azt mondta az egyik hülyegyerek, hogy (idézem) 'Ha kiállnál az út szélére, azért fizetnének, hogy takarodj el onnan'. Valamikor visszavágok, máskor teszek a megjegyzésekre, de eddig egyik módszer sem vált be. Kb. leszarják, ugyanúgy folytatják tovább.

Már kezd egy "kicsit" idegesítő lenni a dolog, unom, hogy nem telik el nap anélkül, hogy valamely osztály-vagy évfolyamtársam ne szólna be, vagy legalább az utcán ne bámulna meg valaki. Egyébként nem az áll a háttérben, hogy utálnak, mert már nem egy pozitív visszajelzést kaptam (a személyiségemet illetően), úgyhogy valószínűleg tényleg komolyan gondolják, amit mondanak. Nem tudom, mit tehetnék. Mi a megoldás? Már besokalltam.

Ui.: Igen, tudom, hogy most nyár van, de jövőre nem szeretném újra átélni mindezt. Meg egyébként is megjegyeznek egyet, s mást a haverok (akikkel szoktam találkozni ilyenkor is).

2011. júl. 16. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
SZARD LE ŐKET ;) rám is tesznek néha megjegyzést, de úgy gondolom, aki ilyeneket mond, annak nincs önkritikája...inkább másokat kritizál, ahelyett, hogy magába nézne...sajnos manapság már nagyon sok ilyen ember van, akik pusztán nagyképűségből beszól a másiknak...
2011. júl. 16. 14:35
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Attól hogy komolyan gondolják, még utálhatnak :) Amúgy meg csinálj valamit amire büszke lehetsz, csináld a te dolgaidat, a saját életed. Akkor kicsit komolyabban vesznek. Hidd el egy idő után elmúlik. Erre nincs más megoldás, ha úgy folytatod mint eddig mindig te leszel nekik a kövér hulyegyerek. Fogyj le, az egy jó kezdés
2011. júl. 16. 14:38
 3/5 anonim ***** válasza:
52%

az oltogatók azt szeretik ha visszaoltogatják őket

minél elmésebben, poénosabban

ez egy játék

2011. júl. 16. 18:21
 4/5 anonim ***** válasza:
47%

Nem nézel keresztül rajtuk "hatékonyan" és ezt észreveszi a sok féreg. Nemes egyszerűséggel át kell nézni az ilyen férgeken.

Ezek az emberek fogalomtévesztésben szenvednek.

Összetévesztik az őszinteséget a neveletlenséggel, - meg lehet úgy is fogalmazni egy véleményt, hogy a másik embert ne bántsuk meg az önérzetében, CSAK AKARNI KELL.

Eljön az az idő is, amikor a Te képességedre lesz szüksége egy ilyen féregnek, - akkor jön el a Te időd.

Bármilyen meglepő, nem a bosszú a leghatékonyabb nevelőerejű eszköz, hanem az emberség, - de ez már egy másik fejezet.

2011. júl. 16. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
76%
Nekem az a véleményem h jól kezeled ezeket és erős személyiséged van. A legjobb nők is kapnak olyan megjegyzéseket h vagy k*rvásak vagy nagy a s*ggük... továbbra is csináld azt h vagy visszaoltogatsz vagy hidegvérűen kezeled azaz le se sz*rod. de nekem a leírásodból úgy tűnik h elég erős egyén vagy te :) és nagyon jó h elkezdtél fogyózni nem csak mert jobban nézel majd ki, hanem mert a sport jó a léleknek is és egészséges is.
2011. júl. 17. 01:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!