Most mit lehet kezdeni?
Helo
Az lenne a gondom ,hogy probalnek baratokat szerezni,de soha nem kapok olyant aki engem elfogadna.
Az osztalytarsaim azert nem alnak szoba velem mert en nem pop zenet szeretek,nem a léjdi gágás nyal forgato semmiket,mert nem csinalok féjszbukkot (ami szerintem hulyeseg),mert en kimondom ha valaki hulye es ,hat minidg veszekedek valakivel az ő hülyesége miatt.
Egy ideig szartam rajuk de...itt a nyar es azert jo lenne valakivel/valakikkel kimenni valahova,de semmi kepp nem ilyen emberekkel.
Mit tegyek ?varjak tovabb amig szerzek baratokat vagy legyek en is olyan mint az osztalytarsaim ?:(
valaszokat elore is koszonom
énse pop zenét szeretek mégis vannak barátaim.
ezek nem kifogások. talán ha nem néznél midnenkti hülyének magad körül, és nem hrodanád fenn az orrod...
Szia! Szerintem nem kell olyannak lenned, mint az osztálytársaid..ne légy te is "tömegcikk", hanem maradj meg olyan egyedinek, mint amilyen vagy. Én inkább maradok egyedül, minthogy jópofizgassak olyan debileknek, akik kiközösítenek másokat csak mert nem azt csinálják, amit ők. Ha találsz is barátokat, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy "igazabb" barátaid lesznek, mint az osztálytársaidhoz hasonló embereknek, ugyanis náluk csak a feltűnősködés, a népszerűség (kinek van több ismerőse fészbúkon), a felszínesség a lényeg. (tisztelet a kivételnek)
Viszont ha tényleg szeretnél barátokat, azért legalább az ismerkedés elején lehetnél visszafogottabb, hiszen lehet hogy az illetőnek más a zenei ízlése, attól még nem hülye, és lehet h attól még igazán jól kijönnétek egymással.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!