Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek a homoszexuá...

Mi a véleményetek a homoszexuálisokról?

Figyelt kérdés
2011. júl. 15. 22:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi bajom velük, ha nem az utcán mutogatják, hogy ők azok, meg a melegfelvonuláson
2011. júl. 15. 22:43
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi bajom velük, ugyan olyan emberek, sőt, lehet jobbak, mint embertársaik, mert nincs annyi előítéletük és elfogadják a mindennemű másságot. Sok ember példát vehetne róluk. Az meg, hogy felvonulást rendeznek, nem csoda, mivel annyi kis lúzer ember van, aki csak azért, mert fél, h melegnek nézik inkább kővel dobállják őket, de azt nem veszik észre, h kis szutyok érteli fogyatékosnak tartják őket
2011. júl. 15. 22:47
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Akár a többi ember: vannak köztük - közhelyesen szólva - "rosszak és jók".
2011. júl. 15. 22:50
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is,legyenek melegek,az ő dolguk,de gusztustalannak érzem,hogy mások pofájába tolják (értsd melegfelvonulás)engem ez zenében is zavar. technót akarsz hallgatni a telódon bömböltetve?tedd füllhalgatón vagy otthon.kiméld meg a világot ettöl az áldástól.

mindenesetre maga a homoszexualitás nem zavar,de a melegfelvonulás,meg amikor hasonló kaliberű dolgokat művelnek az már igen

2011. júl. 15. 22:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
de mi az hogy művelnek? nem ők művelik hanem egy kis csoportjuk. mondjuk mondok valami talán nem teljesen jó példát. de, elmész a Szigetre, akkor ott az összes magyar műveli a fesztivált? :D szóval, ez csak pár deviáns ember, akik nem a melegség miatt ítélendők el, hanem más miatt.
2011. júl. 15. 22:58
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem rohadt b*zik.Hátbakellene vágni őket szívlapáttal 5-10-szer izomból.
2011. júl. 15. 23:32
 7/16 anonim ***** válasza:
67%
a sziget,teljesen más. akkor ott a wc...ott minden magyar hugyozik!! akkor a melegek vonuljanak végig a soroksárin hugyozva hogy Hugyozunk hugyozunk szokj hozzá ?:Dlegyél meleg te dolgot, mást nem kell belevonni.
2011. júl. 15. 23:35
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
én nem vagyok meleg, csupán jó lenne ha az emberek megértenék, hogy valakit nem azért kell gyűlölni/lenézni vagy bármi, mert kihez vonzódik szexuálisan, hanem hogy milyen a személyisége, viselkedése. és ez nem melegség vagy heteroság kérdése.
2011. júl. 15. 23:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
hát csak ez a cigány-zsidó-meleg szindróma vannak köztük rossz emberek és ezért ezeket a csoportokat megvetik.Pedig én igenis ismerek tapló heterót és tapló meleget,normális heterót,és normális meleget...
2011. júl. 15. 23:45
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
szerintem undorítóak és nem csak azért mert jajj kimennek az utcára
2011. júl. 16. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!