Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pontozzák le az embert, ha kifejti a véleményét a homoszexuálisokról?
azért vagy undorító mert felvállalod.. ha b*zi vagy hát tessék, leszarjuk mit kezdesz magaddal, de tartsd meg magadnak a nemi identitásod.. én se jövök ide, hogy hetero vagyok és büszke magamra, akkor te is kussoljál és legyél magadra büszke csöndben.
ja és persze semmiféle megértést és jogokat meg egyenrangúságot se várj el tőlünk, normális emberektől.
maradjál meg magadnak.
Hát jah:D az első valamit benézett:D
Én úgy vettem észre, h a nőknek meg a bu*ziknak mániájuk lepontozgatni az embert, azt hiszik, ha megnyomnak egy gombot akkor most ezzel jól megmutatják.
Pedig semmit nem jelent ez az egész, de hát ez is azt mutatja, h annyi eszük van amennyi látszik:D
Amúgy meg ezt egy melegnek nem fogod tudni megmagyarázni, h abnormális dolog, mert nincs agya hozzá, h felfogja.
Szerintem tök egyértelmű, h a férfi párja a nő nem pedig egy másik férfi.
Mondjuk a leszbiket én se ítélem el, az simán jó:D
öh. nemtom.. még így többszöri átolvasás után is félre értem:D
hát jó.. leülök inkább:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!