Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a homoszexuáliso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a homoszexuálisokról?

Figyelt kérdés
Én nem ítélem el őket éljék úgy az életüket ahogy nekik jó! de a ti véleményetek mi?
2009. aug. 21. 14:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
ugyanígy gondolom, én inkább azokat ítélem el, akik megszállottan üldözik a melegeket és minden lehetséges fórumon megalázzák, porba tiporják és szörnyű jelzőkkel illetik őket.
2009. aug. 21. 14:41
 2/17 anonim ***** válasza:
32%
pokolravalók
2009. aug. 21. 14:44
 3/17 anonim ***** válasza:
89%
nekem nincs velük bajom, amíg a 4 fal között hagyják a dolgaikat
2009. aug. 21. 14:44
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki éljen úgy, ahogy neki tetszik. Én elfogadom őket, de ők is fogadjanak el engem. Van homoszexuális az ismeretségi körömben, teljesen normális ember. Nem teszi az ablakba a beállítottságát, szolidan él. Ha az utcán látja valaki, nem mondhatja meg róla, hogy az azonos neműeket szereti. De a díszpéldányokat nem szeretem, akik magamutogatóan viselkednek!
2009. aug. 21. 14:46
 5/17 anonim ***** válasza:
66%
Még van 60 ugyanilyen kérdés....
2009. aug. 21. 14:50
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
14:44-essel maximálisan egyetértek. nyilván elfogadást akarnak a többi embertől, amit a melegfelvonulással egyértelműen NEM érnek eé, csak megdobálják őket. minek kell mutogatni magukat? engem nem zavarnak, amíg nem csókolóznak az utcán, stb. azt pedig nem támogatom, hogy gyermeket fogadhassanak örökbe a meleg párok.
2009. aug. 21. 14:55
 7/17 anonim ***** válasza:
53%

az állatok között gyakorlatilag nincs (elenyészően nagyon kevés) a homoszexuálisok száma, ezt mindössze a fajfenntartási ösztön okozza, ellenben az ember az agyával felülkerekedik az ösztönein, de azzal hogy homoszexuális, nem az utódnemzés az elsődleges szempontja, ezáltal:

a homoszexuálisok evolúciós szempontból mindössze zsákutcák, töltelékek, de ők döntöttek ebbe a csoportba való tartozásukról. fajfenntartásilag mindegyik egy nulla.

szerinted mi a véleményem róluk? ^_~

2009. aug. 21. 14:59
 8/17 anonim ***** válasza:
az örökbefogadással kapcsolatban annak aki említette: a legtöbb meleg pár aki örökbe akar fogadni 1000szer különb nagyon sok hetero párnál. különbek azoknál a nőknél akiknek életükben akár csak egy abortuszuk is volt amivel megölték a saját gyereküket és különbek azoknál a pasiknál akik otthagyták a terhes vagy kisbabás feleségüket más nőért vagy épp csak mert úgy volt kedvük. ezek szélsőséges esetek de ha belegondoltok, akkor ez valóban így van sajnos. azok a melegek akik örökbe akarnak fogadni és sikerül nekik mindennél jobban szeretik majd azt a gyereket, mint sok hetero szülő a sajátját. de egyébként náluk nem az örökbefogadás a divat, hanem egy férfi és egy női pár megegyezése alapján saját gyereket szülnek és egyszerűen az apáé lesz a felügyeleti jog, a leszbikusoknak is így lesznek gyerekeik, bár nekik könnyebb mert elég csak a sperma. kissé elkanyarodtam:D ha esetleg azt gondolod hogy b*zinak nevelik a gyereket, akkor az hülyeség, ilyesmire nem lehet nevelni senkit.
2009. aug. 21. 15:09
 9/17 anonim ***** válasza:
83%
Nem foglalkozom vele addig, amig a hálószobájukban marad a szexuális életük. Sajnos lassan már megszólják azt, akinek nincsen homo kalandja és tök természetesnek veszik, még ezen az oldalon is, hogy dicsekszenek vele. Márpedig ez egy természetellenes dolog, had ne szégyeljem már magamat, hogy nem vagyok homokos. Mondom, csináljanak amit akarnak ha magukra zárják az ajtót, de kérkedjenek a másságukkal, pl. melegfelvonulás.
2009. aug. 21. 15:12
 10/17 anonim ***** válasza:
83%
jav.: de ne kérkedjenek...
2009. aug. 21. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!