Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a homoszexuálisokról?
Érdekes téma az, hogy "maradjon a négy fal között". Nem lehet egy embert bezárni a négy fal közé. Sem heterót sem homoszexuálist.
Itt sokkal inkább azt kellene "erőltetni", hogy ne domináns megnyilvánulás legyen az, hogy ő most homoszexuális. Ahogy írták, ő ezzel ne kérkedjen, ne akaroj ezért "más lenni a másságával."
Nem lehet a négy fal közé szorítani sem a heteroszexualitást sem pedig a homoszexualitást. Engem pont úgy zavar, ha valaki "látványosan szereti a partnerét" akkor is, ha az adott személy heteroszexuális. Viszont szerintem olyan szintű "szabadság" szükségszerű egy homoszexuális párnak, hogy probléma nélkül el tudjon menni egy étterembe, ahol KULTURÁLTAN viselkedve, nem szexualitását fitogtatva(!) el tud tölteni egy estét a párjával, vagy lemehetnek ketten sétálni a Duna-partra, vagy a Margitszigetre, vagy elmenni egy rendezvényre.
Eseti esetben még szerintem az is megengedhető, hogy pl. egy diplomaosztót követően az azonos nemű párja "nyakába ugorhasson" anélkül, hogy ezért a "fejét vennék".
A másik probléma, hogy sok esetben abszolút jogtalan felháborodás van részükről, hiszen ha valaki extrémen öltözik (tehát pl. egyértelműen "b.zisan"), akkor őt nem a b.zissága miatt szólják meg, hanem az extremitása miatt. Csak ilyenkor mindig az intolerancia szavait kezdik el mondani. Mert éppúgy meg van szólva egy más kérdésben extrém egyén is. Ezt kellene kicsit jobban tudatosítani.
Az én véleményem az, hogy emberként kell élni, emberként viselkedni és akkor jogos a tolerancia-igény. Mivel éltem már másik országokban, így láttam, hogy máshol hogy megférnek egymás mellett a különböző rétegek - persze mindenhol van konfliktus.
De továbbmenve: A melegfelvonulás kérdése szintén rendezésre váró dolog. Volt olyan ország, ahol én is lementem ilyenre, mert az nem egy "szexuális hovatartozás fitogtatás" volt, hanem egy kulturális esemény, iszonyat jó programokkal, abszolút nem "melegségi dominanciával." Egy szimpla rendezvény, amelyet egy helyi szervezet rendezett.
Itt még messze nem az örökbefogadás kérdésével kell foglalkozni, hiszen még a befogadás sem történt meg... Szerintem egy embernek egész más irányú, fontosabb dolgai is vannak, minthogy azt tartsa számon, a szomszédja épp kivel érkezett haza vagy kivel távozott...
Deviáns magatartás pedig nem csak a melegek körében van. Vannak randalírozó alkoholisták, vannak rasszisták, vannak hárpiás öreglányok egy-egy társasházban és még lehetne sorolni. Pont így van deviánsan viselkedő meleg is. (Már ha nem tekintjük már önmagában deviánsnak a melegséget, de ez itt most nem volt kérdés.)
Az evolúciós zsákutca pedig nem feltétlen jó megközelítés, hiszen a homoszexualitás az emberiséggel egy idős, így csak merészen lehet kijelenteni, hogy VALÓBAN az. Tény és való, hogy fajfenntartás szempontjából nem előnyös a homoszexualitás, azonban lehet, hogy pont ez a lényege. Hiszen valamelyeset a szaporulatot gátolja.
Emellett megint merész kijelentés, hogy az állatvilágban csak igen kis mértékben van jelen a homoszexualitás, ezért ez egy "rossz" dolog, mert nem "természetes". Valóban nem "természetes", vagy inkább nem "megszokott", azonban az állatvilágban igencsak kis mértékben van jelen az eszközhasználat, igencsak kis mértékben van jelen a logikus megnyilvánulás, vagy szintén nem óriási mértékben van jelen a verbális kommunikáció... Egy fajnak vannak speciális tulajdonságai. Az állatvilágban is van olyan faj, ahol jelen van a homoszexualitás. És van olyan, ahol abszolút nincs jelen. Ez nem igazán hiszem, hogy bármilyen következtetést megalapozhat.
miért jutnának a pokolra? :D
Nincs velük semmi bajom!Én elfogadom őket :D....de azokat utálom akik csak annyit tudnak mondani h : HÜLYE B*ZI!!!!
Aki azt írja, hogy nincs velük baja, amíg a négy fal között hagyják, azoknak igenis van velük bajuk, csak ezt így tök szép mondani, hogy ááá én nem ítélem el, csak ne lássam. Ha valamit nem ítélsz el, akkor nem is kell, hogy zavarjon téged. Szerintem legalábbis. Sajnos a magyarok ebből a szempontból borzasztóan prűdek, vaskalaposak és nem fogadják el a másságot. Reméljük az úgymond fiatalabb generáció hoz ebben némi változást!
Én személy szerint elfogadom és nem ítélem el a dolgot. Mindenkinek a magánügye hogy milyen a nemi identitása, olyan értelemben magánügy, hogy mindenkinek szuverén joga eldönteni és nincs senki másnak beleszólása. Nem tartom betegségnek csak egy a természetestől eltérő állapotnak, hiszen evolúciós szempontból az ember "lényege" a fajfenntartás ezért lett úgy kódolva, hogy nő a férfival, férfi a nővel. De valahol mindannyian "mások" vagyunk mint a többiek, tudom ez elég sarkos így...
Mindazonáltal azzal, hogy homoszexuális pároknak gyerekük legyen én sem nagyon értek egyet. Mert akkor milyen szexuális mintákat sajátít el a gyermek, ha két apja, vagy két anyja van? Szóval ez nehéz kérdés!
Ja és hetero vagyok amúgy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!