Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Boldog vagy? Egy igen vagy...

Boldog vagy? Egy igen vagy egy nem-et szeretnénk kérni! Nem muszáj részletezni. De ha akarod szivesen meghallgatjuk;)

Figyelt kérdés

Csak úgy összességben kérdezném,beleértve család,párkapcsolat,barátság,munkahely,hoyg boldognak érzed e magad!

Ja!És légyszi ird oda a nemed és a korodat!

Köszi :)

2009. márc. 31. 22:29
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
88%

Nem vagyok boldog! Soha nem is voltam, és soha nem is leszek az!

Lehet lepontozni.. nem érdekel!!!

2009. ápr. 1. 16:49
 32/46 A kérdező kommentje:
Utolsónak4Én nem pontoztalak le!Én is iyg érzek!Sajnos!:(De tudod mi az érdekes?Gyerek fejjel is tök úgy éreztem és be is jött!:( .
2009. ápr. 1. 19:24
 33/46 anonim ***** válasza:
81%

héjj én boldog vagyok

boldog hogy van tető a fejem fölött boldog h akkor eszek/iszok amikor szeretnék boldog hogy nem kell félnem hogy valamelyik utcasarkon meggyilkolnak boldog hogy van egy szerető családom és boldog mert ők mint és én is egészségesek vagyunk

és aki a válaszolók közül nem boldog az gondoljon bele ha kiválasztunk a földről véletlenszerűen 10 embert, abból csak 1 él jobban mint te...

és boldog vagyok hogy olyanokon kesereghetek amiket mások kiröhögnének, hogy "Ennek a hülye elkényeztetett p*csnek ilyen pitiáner problémái vannak bezzeg ha nekem csak ennyi bajom lenne eszembe nem jutna nem vigyorogni...

2009. ápr. 1. 20:29
 34/46 anonim ***** válasza:
96%

IGEN! IGEN! IGEN!

most

2009. ápr. 1. 20:50
 35/46 anonim ***** válasza:
63%
20:29-es vagyok miért lettem lepontozva? választ írtam illetve tényeget...
2009. ápr. 1. 23:42
 36/46 anonim válasza:
100%
nem vagyok boldog :( 21/L
2009. ápr. 2. 09:33
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Igen 24/L
2009. ápr. 3. 02:39
 38/46 anonim válasza:
100%

IGEN!:)

Ma kamaraversenyen vettem részt, amire hónapok óta készültünk.Elsők lettünk!:DImádok mindenkit!Mégis érdemes dolgozni!Mégis érdemes zenélni!Sőt, csak zenélni érdemes:):)

17/L

2009. ápr. 3. 18:35
 39/46 anonim ***** válasza:
52%

nem nem nem nem nem

24 fiu

2009. ápr. 3. 20:07
 40/46 anonim ***** válasza:

Nem vagyok boldog.

Hiába nincsenek anyagi gondjaim, vagyok fiatal, csinos, jártam a világ sok szép helyén és 1-2 dologban tehetségesnek mondanak. Mondhatnám azt is, hogy látszólag tökéletes az életem, emiatt sokan irigyelnek is, de ők nem tudják, hogy egyáltalán nem vagyok boldog, mert 11,5 évig volt legjobb barátnőm, pár hónapja már nincs, barátom sincs, szüleimmel felszínes a kapcsolatom, nincsenek igazi barátaim, itthon unatkozom, ebben a szép időben teljesen egyedül és senki sem kíváncsi rám.

Néha vannak boldog napjaim, amikor valami jó dolog történik velem, de ezek elég ritkák sajnos. :( L/18

2009. ápr. 4. 13:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!