Pánikbetegek! Van olyan, aki produkálta már az alábbi tünetet és tudná kicsit részletezni, beszélni róla? A tünet: megőrüléstől való félelem, esetleg annak érzete.
Szia,
én nem vagyok pánikbeteg, de a feleségem az. Javaslok neked valamit. Menj el a háziorvosodhoz és kérd meg, hogy küldjék el a véredet lisztérzékenység diagnózissal vizsgálatra. A lisztérzékenység az egyik kiváltó oka az egész pánikbetegségnek és még számtalan más testi tünettel jár. Egyébként akkupunktúrával eredményesen lehet segíteni, legalábbis neki is tudtak (nem a lisztérzékenységen lehet segíteni, hanem a pánikbetegségen). Egy próbát megér, főleg ha esetleg azt látod, hogy vashiányod van, esetleg kevés a vörösvértested (ezeket is a vérvételnél állapítják meg laborvizsgálattal).
Igen,éreztem ilyet.Nem igazán lehet szavakba foglalni,ez valami kellemetlen testi-lelki rossz érzés.Szó szerint úgy éreztem,teljesen kifáradtam lelkileg.
De nem kell félni,ez csak rossz érzés,el fog múlni.A pánikbetegségtől nem lehet megőrülni.
A pánikbetegség tünetei
A pánikbetegség hirtelen fellépő (gyakran minden előérzet nélküli) félelemmel vagy szorongásos epizódokkal jár. A pánikrohamot átélő fél az önkontroll elvesztésétől, megőrüléstől, gyakran halálfélelmet érez. Az első roham után már a tünetek kialakulásától való szorongás is kiválthatja a rosszullétet.
Írjál levelet. Én gyógyult pánikbeteg vagyok.
Szia! A pánikbetegség ma már kezelhető, kiváló gyógymódok vannak rá. Erre elsősorban pszichiáter hivatott. A lényeg: Ha pszichés oka van, akkor pszichoterápiára van szükség. Ha organikus oka van,- mint például agyi anyagcserezavar -, akkor pedig gyógyszerre. Ezt szakorvos tudja eldönteni.
Mint régi pánikbeteg, azt tanácsolom, hogy inkább fiatal pszichiáterhez menj, mert az öregek még nem tanultak eleget az egyetemen a pánikbetegségről, és hajlamosak hisztinek minősíteni.
Nálam a gyógyszer vált be, amit évek óta szedek, és tünetmentes vagyok.
Egyet ne felejts! Nem vagy bolond, és bár azt hiszed, hogy meg fogsz őrülni, ez soha, soha nem következik be!!! Ezt az érzést csak az agyműködés zavara generálja. Borzasztóan rossz érzés, de van rá segítség!! Keress fel mielőbb egy szakrendelést!!
Mielőbbi javulást kívánok!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!