Kudarctól való félelem az pánik betegség?
Nem,a panikbetegseg sokkal sulyosabb.Gyors szivveressel,erös felelemmel,gyomorgörcs,hasmenes,es meg több szimptommal jelentkezik.Aki ebben szenved,vannak akik meg a lakast se tudjak elhagyni.
Az önbizalom hianyaban nagyon sokat segithet egy pszihologus.Sokan nem is tudjak hogy nehany beszelgetes,mennyire tud segiteni.
Elsö.
Persze vannak gyogyszerek,de en nem nyulnak ilyen esetben rögtön hozza.En sajnos majdnem mindegyiket kiprobaltam,eleg erösek,es csak a mellekhatasait ereztem.
Segithetnek különbözö nyugtato teak,bach cseppek,növenyi kivonatu cseppek,tablettak stb.
Ha maskepp allsz a dolgok ele,az is sokat segithet,en igy gyöztem le.Pl.ha valahova indulsz,most legyen az egy vizsga v. hasonlo,lazan vedd a dolgokat,gondold magadba,most nekem mindegy mi lessz,mi fog törtenni,tehat elengedni a görcsös akarast hogy ennek sikerülnie kell.barhogy is görcsölsz,az eredmeny ugyanaz,vagy görcs nelkül talan meg sikeresebb.Az ilyen görcsös hozzaalast masok is eszreveszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!