Boldog vagy? Egy igen vagy egy nem-et szeretnénk kérni! Nem muszáj részletezni. De ha akarod szivesen meghallgatjuk;)
Csak úgy összességben kérdezném,beleértve család,párkapcsolat,barátság,munkahely,hoyg boldognak érzed e magad!
Ja!És légyszi ird oda a nemed és a korodat!
Köszi :)
Most aránylag jó kedvem van, de nem vagyok boldog mégsem.
19/f
Igen.
Nem a család, nem a párkapcsolat, nem a munkahely miatt, de nagyon boldog vagyok.
19/L
Van egy gyönyörű kislányom, és szeret a párom. Van hol élnünk, van mit ennünk, szerencsére egészségesek vagyunk, ezért boldog vagyok!
De sajnos nem saját lakásban élünk, nincs kilátás, hogy mikor tudunk külön menni a szülőktől, így nehezek a hétköznapok,sok a konfliktus, amik rányomják a bélyegét a boldog napokra.Lehet attól rettegni, hogy egyik napról a másikra nem lesz munkahelyünk,szóval ha lehetne is igazi a boldogság, valamiért összességében mégsem az!
n/31
Nekem is nagyon nem. Most speciel semmi jót nem találok az áletemben. Még magamat is utálom. Remélem hamarosan elmúlik.
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!