Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Akkorát csalódtam egy lányban,...

Akkorát csalódtam egy lányban, hogy homár leszek. Ez lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy éve egy hatalmasat csalódtam egy lányban... Gusztustalan módon megcsalt... Azóta próbálom feldolgozni a dolgot, de amit észrevettem, hogy nem viszonyulok már ugyanúgy a lányokhoz...mintha már nem érdekelnének... és úgy érzem olyan törés alakult ki bennem, amit már nem lehet helyrehozni... A lányok számomra egy értelmezhetetlen fajt jelentenek... Ugyanakkor a fiúk mintha jobban kezdtek volna vonzani. Pl. mostanság többszőr van olyan, hogy arról fantáziálok, hogy egy fiúval szeretkezek... És van 1-2 fiú, akinek a külseje mintha felizgatna. Mi a véleményetek ? Lehet, hogy teljesen elveszítettem a vonzalmam a lányok iránt. Lehet, hogy ez egy lassú folyamat, átalakulás, melynek során lassan meleg leszek ?
2011. júl. 11. 00:44
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Előző: 24 vagyok. Sztem a fantáziálás időszakán már túl vagyok :)
2011. júl. 17. 20:52
 22/22 anonim ***** válasza:
Ti ezt mégis honnan veszitek hogy MINDEN fiúnak van ilyen korszaka? :D
2011. júl. 17. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!