Akkorát csalódtam egy lányban, hogy homár leszek. Ez
lehetséges?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy éve egy hatalmasat csalódtam egy lányban... Gusztustalan módon megcsalt... Azóta próbálom feldolgozni a dolgot, de amit észrevettem, hogy nem viszonyulok már ugyanúgy a lányokhoz...mintha már nem érdekelnének... és úgy érzem olyan törés alakult ki bennem, amit már nem lehet helyrehozni... A lányok számomra egy értelmezhetetlen fajt jelentenek... Ugyanakkor a fiúk mintha jobban kezdtek volna vonzani. Pl. mostanság többszőr van olyan, hogy arról fantáziálok, hogy egy fiúval szeretkezek... És van 1-2 fiú, akinek a külseje mintha felizgatna. Mi a véleményetek ? Lehet, hogy teljesen elveszítettem a vonzalmam a lányok iránt. Lehet, hogy ez egy lassú folyamat, átalakulás, melynek során lassan meleg leszek ?
az hogy valaki hetero vagy homoszexuális, nem elhatározás kérdése
te sem vagy homokosabb a többieknél, csak ugye az emberek java biszexuális, max elfojtja ezt
2011. júl. 16. 17:43
13/22 anonim válasza:
aha
értem a problémád
vegyél egy vibrátort, jó adag sikosítót, és próbáld ki milyen
az index fórumán ódágat zengtek a prosztat ingerlésével elért orgazmusokról, nekem inkább kellemetlen volt ez az egész
2011. júl. 16. 17:46
14/22 NoodIy válasza:
Szerintem mindig is volt benned valami hajlam, gondolom ezért voltál olyan sebezhető az első csalódásodkor. Most pedig szeretnéd ráfogni erre, hjogy végül is ezért lettél meleg, és nem a te hibád hanem csalódtál a női nemben. Itt pedig megerősítést vársz hogy nyugodt legyen a lelkiismereted. Szerintem a kérdésedre a válasz: nem lehetséges. Ha az vagy akkor mindig is az voltál.
Remélem nem sértettelek meg.
2011. júl. 16. 18:16
15/22 NoodIy válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 17:43
Ezt ugye nem gondoloöd komolyan? Ez max a nőkre igaz. Honnan veszed ezt?
2011. júl. 16. 18:18
16/22 JLlompi válasza:
gratula , én például nem tudnék akkorát csalódni senkiben sem hogy búza legyek . Iratkozz be katolikus táborba ott majd elveszik a kedved
2011. júl. 16. 20:34
17/22 anonim válasza:
Át nem alakul az ember. Akkor minden buzzancsot össze kéne hozni egy hűtlen partnerrel és meg lenne oldva a dolog a visszaheterósodás ügyében :)))
Valószínű bi lehetsz és a női nemmel kapcsolatos csalódás miatt a férfiak felé fordulsz.
2011. júl. 17. 17:43
18/22 anonim válasza:
18:18
nem én találtam ki
ha beleolvasgatsz a nemzetközi szakirodalomba, te is olvashatod ezt
2011. júl. 17. 18:00
19/22 NoodIy válasza:
Tudnál valami forrást megadni? Tényleg komolyan érdekelne, ha igaz...
2011. júl. 17. 18:53
20/22 anonim válasza:
Kérdező: hány éves vagy? Minden fiúnak van egy ilyen időszaka, amikor ilyeneken fantáziál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!