Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Most mit tegyek? Elveztettem...

Most mit tegyek? Elveztettem az LB-m, mert elkényeztetettnek gondol.

Figyelt kérdés

Nemrég történt a dolog. Már sok-sok éve töretlenül jó barátságban voltunk. Úgy tűnt semmi nem ronthatja el a barátságot. Aztán egy ideig elkezdett barátkozni az osztály legnagyobb ribancával(nevezzük itt őt most "A"-nak), akit egy pár héttel előtte még nagyon szidott. Több napon át alig szólt hozzám. Ezután volt 1 kis megbeszélés. Azt mondta, velem lesz most már újra. Ez így is ment januártól-júniusig. Azt nem mondom, hogy minden simán ment; akadtak gondjaink. Nem nagyon mehettem át hozzá, mert állandóan tanulnia kellett. A szülei sehova nem engedték el. Azt tudni kell rólam, hogy az én szüleim engedékenyek, és nem haragszanak meg ha rossz jegyeket hozok haza. Egy csomó mindent megkapok. Egy idő után, amikor egy rossz jegy után vigasztalni akartam, ő csak annyit vágott rá:"Neked persze könnyű, téged nem büntetnek meg!" Ilyesmiket mondott, s ez már odáig fajult, h elkezdte mondogatni nekem, h elkényeztetett vagyok. Ezt még nem mondta durván. Aztán 1ik nap csak annyit mondott, h vége a barátságnak. Ezentúl egyfolytában "A"-val lógott. És ha ez nekem nem lett volna elég szomorú, valamiért a suli utolsó két hetében állandóan cikiztek, piszkáltak, elfoglalták a helyemet, s egyik szünetben arra mentem be az oszt. terembe, h leöntötték vmi narancslével az összes holmimat. Ilyenkor már nem bírtam tovább, elmentem a mosdóba beszélni vele, h miért csinálja ezeket, de ő csak kiabált velem minden félét, meg olyan dolgokat mondott nekem, amik rólam nem is igazak. Később megtudtam, h ezeket a dolgokat "A" mondta neki. Ezekután minden féle dolgot elterjesztett rólam. Szomorkodtam több hétig. Pedig ővele nagyon jól éreztem magam, sok közös szép emlékünk van. Mindig ott volt velem a bajban. Nem értem, hogy tudta "A" őt ennyire

befolyásolni.

Azóta jó idő telt el.Nem beszéltünk. Azt hittem, ekkorra már rég túlteszem magam, de még mindig vele álmodok. Elkényeztetettnek gondol. Lehet,h hozzá képest az vagyok. Nem értem, mi velem a baja. Eddig jól megvoltunk. Nem veszek észre magamon különösebb változást. Mi lehet velem a baja? Most mit tegyek? Nem tudom elfelejteni...

15/L

2011. júl. 9. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi az az LB?
2011. júl. 9. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
féltékenyek mind a ketten..figyelj, ha ősszel megint szivatnak hát kapják csak vissza..ez a csaj már rég nem a barátnőd. ha nem hagy békén akkor viselje a következményeket.
2011. júl. 9. 23:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Boots: LB = Legjobb Barát(nő)
2011. júl. 9. 23:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Tényleg nehéz megérteni, miért csinálja. Lehet, hogy érte valami rossz élmény, vagy ezek sokasága, és ezért ilyen ingerült, ezért irigy rád. Ami téged illet, neked viszont nem szabad visszaélned azzal, hogy a szüleid engedékenyek. (Lehet, eddig sem éltél vele vissza, de fontos, hogy lássa az LB-d, hogy nem élsz ezzel vissza.)

Beszélj vele. Mondd el neki, hogy még mindig a legjobb barátnődnek tartod. Mondd el neki, hogy a te és az A álláspontja, nyilatkozatai közül a tiedet higgye el, hiszen ti már régóta barátnők vagytok. Mondd el neki, hogy annyi szép élmény után nem érhet véget így a barátság. Mondd el neki, hogy szeretnéd tudni, mi bántja őt, és miért fordult el tőled. Mondd el neki, hogy ő mennyire fontos neked, és hogy mennyire szeretnél vele kibékülni.

Semmiképp se hagyd annyiban! Törekedj a kibékülésre!

(19/F)

2011. júl. 9. 23:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát, a beszélgetésre én is sokat gondoltam... Egyetlen gond csak az, hogy nem veszi fel a telefont, s ha fel is veszi, utána le is teszi. Fura, h így meg tudott változni. De én még próbálok beszélni vele!
2011. júl. 10. 18:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Helyes! Előbb-utóbb csak hajlandó lesz rá.
2011. júl. 12. 22:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!