Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől félek este az utcán?

Mitől félek este az utcán?

Figyelt kérdés

Annyira félek,h minden lépésnel fordulok hátra és ahogy jön felém egy ember.. már látom is ahogyan nekem ugrik vagy valami.Nagyon kényelmetlen es hülyen érzem magam miatta,de én nagyon félek és nagyon zavar,mert nem tudok nyugodtan menni az utcán.Ezt kinövöm? Van hogy ez csak egy időszak és majd vége lesz?Egy kicsit szégyelem magam ,hogy ennyire izé vagyok..de nekem nagyon rossz

előre köszi

2011. júl. 7. 22:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem járj boxolni vagy valamilyen küzdősportra. Attól magabiztosabb leszel. Amúgy meg ha este annyira félsz az utcán akkor ne mászkálj kint olyan későn.
2011. júl. 7. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Velem is így van.

Legalább elővigyázatosabb vagy. Bár az sem jobb, ha mindig bepánikolunk. De így hamarabb vagy résen, és veszed észre a bajt. Legalábbis szerintem=).

Nekem egy sötét, bokros helyen kell végig mennem. Ahol nem is világít az útra semmilyen fény. Ha szerencsém van akkor a fák nem takarják el annyira, és beszűrődik ott a fény. De ez a hazafele menet.

Máshol annyira nem érzek így. Csak akkor ha kételyes alakokat látok. Akkor próbálok gyorsabban menni és azt gondolni, hogy nem lát engem senki, egy pajzs vesz körül stb...Lehet hülyén hangzik, de nekem jó. =D

Azért félsz este az utcán: mert nappal biztonságosabban érzi magát az ember, ez természetes. Hiszen akkor többen vannak az utcán, mint este. Vagy rosszként él benned az éjszaka, mert pl hallottál rossz történeteket amik beléd ívottak. Ne szégyelld magad ezért, vannak ezzel így sokan. =)

Szerintem tarts magadnál paprika spray-t. Ha ettől jobban megnyugodnál.

2011. júl. 7. 22:38
 3/9 anonim válasza:
100%
szerintem az van benned hogy meg akarnak gyilkolni egyszerűen tedd túl magad rajta győzd le a félelmed vagy lehet hogy láttál egy filmet hogy megy egy csákó az utcán azt egyszercsak meggyilkolják vagy láttad a hitment nem tom de ez csak félelem magyarok vagyunk és : "ne bántsd a magyart mert pórul jársz,, XD idézgetek
2011. júl. 7. 22:39
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat..

Nem tudom mi a baj,de egy ilyen hülye helyen lakok,Romaniában,és volt hogy már leköptek az utcán.Mert csak igy mentek el mellettem és sztem nem voltam szimpi ... már érzem is a löttyöt a kezemen..és már aludni is félek a sötétben.Engem ez kikészit, a buszon is félek, lehet bebeszélem vagy megbolondultam .. :))nincs önbizalmam,meg én nem vagyok valami sportos, mindig hülye voltam és meg soha nem értem el a lábujjam:)) .nem enged a hátam. meg ilyenek.szal elég béna vagyok sportban...

és hát muszáj járkalni ilyenkor is ide-oda,de igyekszem kerülni.. remélem enyhülni fog..

kösz meg1x

2011. júl. 7. 23:01
 5/9 anonim ***** válasza:
öltözz be pókembernek, és akkor tőled fognak félni
2011. júl. 8. 11:34
 6/9 emolány ***** válasza:
100%
Ne félj. Nem hiszem hogy bármi is történne. Én pont este szoktam az utcán járkálni és én nem félek. Eddig még nem történt semmi.
2011. júl. 8. 18:32
 7/9 A kérdező kommentje:

koszonom, hasznosnak iteltem az osszes valaszt (leragadt ekezetek nelkul) nyomkodtam a zold kezeket

pokembertnek inkabb nem mert felek a pokoktol is :)) mar betegnek tunok..

tudom h nem tortenhet semmi..majdnem,de valahogy akkor erre nemtudok koncentralni ..

kosz

2011. júl. 8. 19:30
 8/9 emolány ***** válasza:
Szerintem nem hülye hely. Én szívesen laknék ott.
2011. júl. 8. 19:53
 9/9 A kérdező kommentje:

nem Romaniara ertem h hulye,habar alig varom koltozzek ki innen.. bocs ha megsertek valakit de en valahogy nem birom.. lehet h hianyozna de annyira ki tud kesziteni..

hanem az a hely,kerulet vagy h mondjak neki,hulye.. en nagyon nem szeretem..

2011. júl. 8. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!