Sokszor azért nem nézek bele egy srác szemébe az utcán, mert félek hogy kiröhög magában és közben azon gondolkodik, hogy hogyan képzelhetem azt, h esetleg köztünk lehet vmi Fiúk?
Figyelt kérdés
Így méltóságteljesen közömbösen nézek , vagy egyáltalán nem nézek rá. Pedig lehet, h tetszik.2010. júl. 23. 00:14
1/7 anonim válasza:
Nem kell félni hogy kiröhögnek,(már ha kiröhögnek), ettől nem leszel kevesebb, és ez csak azt az ember minősíti. Én pl szeretek belenézni a lányok szemébe az utcán, nem is volt már rá egyszer példa hogy egymásra mosolyogtunk, és ennyi.Nem volt ebben semmi.Remélem ezt kérdezted :-)
17/F
2/7 anonim válasza:
UGyanígy vagyok vele én is:S elég gáz szitu próbáltam rajta változtatni eddig nem jött, de ami késik nem múlik...;)
4/7 anonim válasza:
Egy kicsit jobban is kérdezhetnél:P
Egyébként ezen kár gondolkoznod, nézz nyugodtan a szemükbe elvégre
1. te úgyse tudod mit gondol:D
2. vannak ezzel srácok is ugyanígy (pl: jómagam:D)
3. nagyon esetleg még alakulhat is valami, szal nézz bele nyugodtan:)
5/7 anonim válasza:
Nyugodj meg, rohadtul nem gondolnak semit rólad. :D
6/7 anonim válasza:
Gondold magadban azt, hogy szépnek lát, és egy kicsike, visszafogott, de mégis észrevehető mosolyt is megengedhetsz. A belső godnolat kisugárzik, és látható!
7/7 anonim válasza:
Velem pont ugyanez volt. Van egy lány az osztályban, aki tetszik. Megyek az utcán jön velem szembe. Rámosolygok ő meg lehajtja a fejét és elkezdett kuncogni. Égett a pofámról a bőr. Másnap nem mentem suliba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!