Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan változtassak ezen?

Hogyan változtassak ezen?

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy ha valamit csinálok csak funból, akkor semmi problémám nincs, tök jól megy, de ha tudom, hogy valami tétje is van akkor 100%, hogy egyből elrontom. Ideges leszek, elkezdek izzadni, remeg a kezem, darabos lesz a mozgásom. Tudom, hogy nem szabad elrontanom, pont ezért rontom el.

Az nem használ, ha mondogatom magamban, hogy menni fog stb.. Egyszerűen ez nekem nem ér semmit...

Ugyan ez van akkor is ha valaki odajön és nézi mit csinálok. Tökéletesen csinálom azt amit kell, de ha valaki odajön, és nézi hogy mit csinálok egyből elrontom. Múltkor csináltam valamit, lényegtelen hogy mit, rohadt jól ment, ezért odajöttek páran nézni. Nah egyből leizzadtam elég durván, meg a talpamról is folyt a víz, és persze egyből elrontottam.

Szóval a kérdésem az, hogy ezen hogyan változtathatnék?

Nagyon idegesítő. Kösz előre is a válaszokat!

19/F

2011. júl. 3. 00:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy nehéznek tűnik,de maradj laza.Ők csak néznek,de te attól még ugyanúgy "fun-ként" fogd fel:)
2011. júl. 3. 01:28
 2/2 anonim válasza:
meg kell tanulni nem észrevenni a közönséget :) ha pl gitározol akkor nem számít hány ember néz téged...magadnak játszál
2011. júl. 3. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!