Nagyon félénk vagyok. Hogyan változtassak ezen?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok. Egyetemre járok és van egy lány, aki tetszik nekem. Egy barátom szerint önbizalmam sincs. Meg szeretnék változni ezen a téren, hogy merjek kezdeményezni.2010. nov. 6. 12:54
1/3 anonim válasza:
lehet, hogy éppen a félénkséged tetszik majd neki, szóval ne játszd elötte a nagyfiút, ha zavarba jönnél. csak add magad, ha pedig nincs önbizalmad, hogy megszólítsd, akkor gyakorolj a tükör elött.
2/3 A kérdező kommentje:
A külsőmmel sem vagyok kibékülve.
Nem is akarom játszani magam. Csak meg szeretnék változni, ami az önbizalmat illeti.
2010. nov. 6. 13:16
3/3 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ki kell békülnöd magaddal. Tegyél azért, hogy olyan legyél, mit amilyen lenni akarsz. Ha te nem tetszel saját magadnak, akkor másnak sem fogsz tetszeni :/
Nagyon fontos az önbizalom és a határozottság. Nem kell nagy izomembernek lenned, de legyen annyi önbizalmad, hogy azt érezd, hogy képes vagy arra, amit tenni akarsz, és akkor sikerülni is fog^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!