Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon félénk vagyok. Hogyan...

Nagyon félénk vagyok. Hogyan változtassak ezen?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok. Egyetemre járok és van egy lány, aki tetszik nekem. Egy barátom szerint önbizalmam sincs. Meg szeretnék változni ezen a téren, hogy merjek kezdeményezni.
2010. nov. 6. 12:54
 1/3 anonim ***** válasza:
lehet, hogy éppen a félénkséged tetszik majd neki, szóval ne játszd elötte a nagyfiút, ha zavarba jönnél. csak add magad, ha pedig nincs önbizalmad, hogy megszólítsd, akkor gyakorolj a tükör elött.
2010. nov. 6. 13:00
 2/3 A kérdező kommentje:

A külsőmmel sem vagyok kibékülve.

Nem is akarom játszani magam. Csak meg szeretnék változni, ami az önbizalmat illeti.

2010. nov. 6. 13:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ki kell békülnöd magaddal. Tegyél azért, hogy olyan legyél, mit amilyen lenni akarsz. Ha te nem tetszel saját magadnak, akkor másnak sem fogsz tetszeni :/

Nagyon fontos az önbizalom és a határozottság. Nem kell nagy izomembernek lenned, de legyen annyi önbizalmad, hogy azt érezd, hogy képes vagy arra, amit tenni akarsz, és akkor sikerülni is fog^^

2010. nov. 7. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!