Ha kedves vagyok, akkor ostobának néznek, ha nem, akkor beképzeltnek - mégis hogyan kéne viselkednem?
Ismerem az "add önmagad" szlogent, de ugy érzem nem használ.Ha kedves vagyok, akkor s*gghülye, naiv csitrinek néznek, és ott taposnak belém, ahol csak tudnak. Ha komoly vagyok, akkor beképzelt, flegma p*csának néznek, és senki nem szól hozzám.Megpróbáltam a háttérben maradni, akkor magasról sz*rtak a fejemre. Elnézést a trágár szavakért, de ugy érzem, akármit is csinálok, az rossz.Elegem van abból, hogy nincs egy normális barátom, nincs egy normális párkapcsoltaom, tulajdonképpen semmim és senkim nincs.Komolyan nem tudom, hogyan kéne viselkednem?!
Nyugodtan irhattok, akár konkrét példát is, nagyon megköszönném.
20/L
Köszönöm a válaszokat!:)
Hát akkor vagyunk egy páran ezzel a problémával.:)Szivesen barátkozom amugy!:)
Nem hiszem, hogy eröltetett lenne a viselkedésem, ugy értem én mindig megprobálok normális kereteken belül mozogni, de tényleg semmi nem használ..
Hú én is akarok barátkozni:D
16.13-as vtam ;)
De mégis hol tapasztalod ezt? Az osztálytársaid körétől a sarki zöldségesig?
Számomra azért fura ez, mert persze, van ahol az ember nem tudja hogy viselkedjen, mert valahogy mindig elutasítást, lekezelést tapasztal, de kizárt, ha odébb megy, más társaságba, ott ne lenne más a fogadtatása. Mert, ha igen, az elég gyanús. Akkor lehet, hogy ő csinál valamit rosszul, nem feltétlenül a mesterkéltség, az is lehet, hogy szimplán "beképzeled", hogy kihasználnak/bántanak stb.
Az a baj, hogy akikről azt hittem, hogy kedvesek és "igazi barátok" , azok ott vertek át, ahol csak tudtak.Komolyan hihetetlen, hogy szinte az összes kapcsolatomnak ugyanott lett vége..Én mindig segitek a bajban a barátaimnak, számithatnak rám, de amikor nekem kéne segitség, senki nincs ott.
Már a gimnáziumban is ez volt..Azt hittem, hogy tök jól érezzük magunkat, mindig nevetgéltünk, de nyári szünetben meg ballagás után már senki nem kért a barátságomból.
16:13
Hát lehet, hogy van abban valami, amit mondassz.Sőt, biztos. De szerintem mindenkinek van rossz napja, mindenki lehet rossz passzban, ezért nem kell még egy barátságot megszakitani...:S
Hát, ez elég általános probléma manapság szerintem.Az emberek elhidegülnek egymástól, nem keresik annyira az élő kapcsolatokat.ennek az okát nem feltétlenül magadban kell keresned.
Ha pedig gyakran csalódsz és kihasználnak, akkor mégiscsak az emberismeretedet kellene fejlesztened, jobban megfigyelned az embereket.
Nem vagy egyedül. Én is ezt tapasztaltam. Már nem tudok mit tenni én sem. Amilyen a mosdó, olyan a törölköző alapon szoktam viselkedni. Igaz azért az idegenekkel én is igyekszem kedves lenni egy darabig. (az első benyomás ugye)
De mostanra eljutottam oda, hogy önmagamat adom. Vagy tetszik vagy nem, ha nem, akkor lehet tovább állni.
Amennyiben tovább állt, akkor az az illető nem volt méltó (nem kiforgatni ezt a szót/mondatot!) ahhoz hogy jobban megismerkedjünk. Mindenkinek úgysem lehet megfelelni és nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!