Hogyan legyek magabiztosabb (anélkül hogy nem gondolom magam beképzeltnek)?
Én azzal a felfogással élek, hogy egy természetes szintű egoizmus KELL, hogy magabiztosak legyünk. Például ha valaki beszól nekem, hogy "hogy áll a hajad?" (osztályból fiúk így "viccelődnek" sokszor), akkor azt felelem: "nyugi, tudom, hogy gyönyörű vagyok!". Kicsit egófeeling, de hidd el, jobb mint a kisnyuszozás a sarokban!:-) (mondjuk én elég nyitott vagyok, társasági lény sok baráttal, dehát te is az szeretnél lenni, nemde?) A magabiztosságodat még az is növelheti, hogy beszéd közben határozottan a másik szemébe nézel. Ezt gyakorolhatod otthon. És mondok valamit, de higgy nekem: te nagyon szép vagy! Ez komoly! Szóval ebben a tudatban lépj, ahogy gondolod.
L/14
Igaza van az elöttem szólónak részben.Nem mindenki akar társasági lény lenni.Ez személyiségtől függő.És valaki csak akkor tud társasági emberke lenni ha kivan sminkelve(nem kérdés hogy miért)Én is vmikor megállok a tükör elött és elkezdem hogy de csúnya vagyok...ilyenkor letámadnak azzal hogy nem vagyok normális+jó adottságaim vannak stb.13évesen én a padlón voltam mert tele volt a fejem pattanásokkal..stb.Az igaz barátaim akik 2en voltak(a sok barát nem mindig igaz barát..)meg a családom hatására/biztatására lett 1minimális önbizalmam..Na meg jöttek az udvarlók :)azok is szépnek találtak...A külvilág meg mondjon bármit!valakinek bejössz valakinek nem.De 14-15éves korodra kinövöd(remélhetöleg).Mire középsuliba mész elkell fogadd magadd mert ha nem akkor az meglátszik+határozott,talpra esett kell legyél különben kemény évek fognak várni rád
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!