Miért bunkó velem a legtöbb EMO ha ismerkedni szeretnék velük?
Figyelt kérdés
nem tudom milyen kérdéseket tegyek fel nekik ha már a "mizujs?" meg a "hogy vagy?" is hülye kérdés számukra2011. jún. 24. 11:22
1/9 anonim válasza:
Neked is leírom. Az emó már lejárt, akik még vannak, azok 13-16 éves lányok, akik még mindig hisznek benne, hogy ezzel egy kicsit is egyediek. Nem kell rá időt pazarolni.
2/9 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül az emo-ra gondoltam... (pl. Escape The Fate) ilyen stílusú embreket ismerek de nem ugy h barátok :(:( és ők olyan bunkók velem :( de nem tudom mire fel :(
2011. jún. 24. 11:33
3/9 anonim válasza:
Hát, akkor ne ismerkedj velük. Ki akar olyannak ismerkedni, aki bunkó vele?
4/9 A kérdező kommentje:
de ez az amit nem értek...
miért az velem ha nem is ismer !! :S
2011. jún. 24. 11:49
5/9 anonim válasza:
Ebbe semmi logika nincs,ismerkedni akarsz velük,de bunkók..Akkor miért akarsz velük barátkozni ha már többször is tapasztaltad h azok??: D
*homrokracsapás*
6/9 A kérdező kommentje:
hát jó... csak nem értettem -.- és h miért pont ők(emo-k)
2011. jún. 24. 13:56
7/9 anonim válasza:
Mert te is csak egy konformista p*cs vagy a szemükben.:D
8/9 anonim válasza:
Énismerkedekveled-énismerkedekveled..
énis egykis Emo girl vok..
jelöljbe fészen..
Gutai Gréta =)
9/9 anonim válasza:
Mert a husángot nehéz elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!