Miért vagyok ilyen "semmilyen"? Vannak mások is így?
Nincs bennem semmi különleges, semmi egyedi.
Nem értek igazán semmihez, nincs semmi igazi hobbim és ami a legrosszabb, hogy amibe belekezdek, azt nem tudom véghezvinni (főiskola, tanfolyam, nyelvtanulás), stb.
Úgy irigylem azokat, akiknek egy konkrét szakmájuk van, amit szeretnek és abban is dolgoznak, vagy vmi olyan munkájuk van, amihez tényleg érteni kell. Vagy aki véghez tudja vinni, amit eltervezett. Vagy akinek van vmi olyan hobbija, ami tényleg kikapcsolja és feltölti őt. Vagy aki járt különleges helyeken, stb.
Hogy segítsek magamon? Ja és már 30 éves vagyok, van 2 kisgyerekem :) Tehát nem egy unatkozó tini :)
Köszi!
Köszi, de sajnos valami mindig közbejön. Pl. a főiskola 160e Ft volt félévente, 3 után egyszerűen nem bírtam anyagilag!
Az első gyermekem születése után 1 évvel elkezdtem egy tanfolyamot, amihez heti 2x5 órát be kellett járni a suliba. Akkor az anyósom és a párom is olyan helyen dolgozott még, hogy tudtak vigyázni a fiamra. Aztán megint terhes lettem, pont az utsó félév végén mentem szülni, így azt elhalasztottam. Közben az anyósom és a párom is más helyen dolgoznak már, így senki sem tudott volna vigyázni a gyerekekre, amíg én suliba járok, így az is fuccsba ment :(
Ha lett volna lehetőség, akkor befejeztem volna mindkettőt, de egyszerűen nekem mindig ilyen szerencsétlenül jönnek ki a dolgok :(
Hú, én is ilyen vagyok. 23L
Fogalmam sincs, hogy hogyan kellene célt találni az életemnek. Nem vagyok semmiben sem különlegesen jó, ami feladat az egyetemen, vagy otthon adódik, azt becsülettel elvégzem, de nincs semmi amiért olyan nagyon lelkesednék. Nincs motivációm semmihez. Én is irigylem pl. az orvosokat, vagy mérnököket, akik ha elvégzik az egyetemet, meglesz a szakterületük, amiben dolgoznak és haladnak majd szépen előre az életben. Nekem meg fogalmam sincs, hogy mire lennék jó...
Sajnos nem tudom én sem a megoldást. :(
De Neked biztos nagy örömet ad a két kisgyereked, biztos van egy szerető férjed is. Ezek nagyon nagy dolgok a mai világban! Úgyhogy ne bánkódj! Bár tapasztalom, hogy milyen ez az állapot és nehéz figyelmen kívül hagyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!