Miért vagyok ilyen semmilyen?
Senkinek sem tűnik fel, ha valami változás van rajtam. Hátközépig érő hajamat levágattam állig érőre (teljesen más fazon), középbarnáról befestettem aranyszőkére, és ez csak egy embernek tűnt fel fél éves (!) lenövés után... 2 ruhaméretet fogytam, és ezt sem veszi a kutya sem észre.
Meg úgy alapból sok mindenben változtattam az évek alatt. De pl nemrég találkoztam egy általános iskolai tanárommal, és első megjegyzése az volt, hogy semmit sem változtam.
Szerintetek baj hogy ennyire jellegtelen vagyok? Vagy egyáltalán akarjak rajta változtatni? Miért lehet ez? csak mert vannak olyan emberek, akik a másik oldalra fésülik a hajukat, és már mindenki megjegyzi, hogy valami változott.
nem te vagy a jellegtelen, hanem ők a figyelmetlenek.
tudod, minden nézőpont kérdése :)
Jaj, dehogy!! Az, hogy változott a külsőd, elsősorban neked kell, hogy öröm forrása legyen. Ha elégedettséget, jókedvet sugárzol, akkor észre fogják venni, hogy Te lány mi van veled? Jókedvű vagy, és a hajad? És fogytál? :))
Amúgy az emberek figyelmetlenek. Képzeld, 9 évig dolgoztam a kollégámmal egy irodában, szemben ült velem 9 évig... aztán egyszer levágatta a körszakállát... nekem feltűnt, h valami furcsa van.. és megkérdeztem tőle: Új a szemüvegkereted??? Pff... azt mondta, "tökön szúrja magát".. :))
22:58, nagyon jó a sztorid a kollégával! :)
Amúgy igen, elsősorban magadnak akarj megfelelni, és ha magaddal elégedett vagy, azt mások is észre fogják venni.
Hát nem tudom miért jó, ha valakinek megjegyzik, hogy észrevettek bizonyos változást vagy akármit.
Én mindig is utáltam ezt. Nem nagyon tudok mit kezdeni az ilyen szitukkal, hülyén érzem magam. Főleg ha bámulnak is közben.
És én magam sem szoktam sem szoktam másokat méregetni és dícsérgetni. Max ha valami annyira de annyira feltűnő vagy zavaró és van hozzá még más mondanivalóm is, mint az, jé ez+az történt...
Szóval úgy tűnik pont az ellentéted vagyok, mert én meg szinte direkt kerülöm a feltűnést/feltűnni akarást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!