Kijátszik a tanítványom. Hogyan tud magában vérömlenyt stimulálni? (bővebben lent)
Edző vagyok. Van egy rendkívül tehetséges tanítványom, aki viszont nem szeret boxolni. Apukája nagy boxoló volt, a fia az ő erőltetései árán jár csak edzésre és egyedül sérülések árán tud kibújni az edzések alól. Múltkor be volt dagadva a lába, pedig edzésen biztosan nem sérült meg. Eljátszotta már, hogy meghúzta a vállát, térdét stb. Egy hónapig ilyenkor nem tud edzeni. Ma viszont nagyon dúrva dolog történt vele. Lejött törött füllel az edzésre. Be van dagadva neki, látszik a fülén, hogy vérrel duzzadnak a porcai. Edzésen biztosan nem ütötték meg, hisz nem is kesztyűzött, velem csinálta végig az előző edzést. Csak magának okozhatta. Nekem azt mondta, hogy beverte valahova és faterja vette észre. Ez lehetetlen, ekkora ütést(törést) megérez az ember.
Mivel, hogyan okozhatott magának fültörést? Hogyan keletkezett a fülében annyi vérömleny? Kegyetlenül be van vérezve neki felszín alatt, tehát külsőleg semmi seb nincs rajta, belül viszont duzzad a vértől a füle.
Azt megértettem, hogy belőle sose lesz boxoló, ha nem akarja nem kell erőltetni.
Viszont erre egyszerűen nem értem mivel, hogyan volt képes. Talán valaki tudja a választ a kérdésemre.
Találtam egy képet, körülbelül így néz ki a füle, csak sokkal pirosabb, látszik rajta, hogy jelen pillanatban is folyamatosan lüktet a fülébe a vér.
Nem feltétlen eszközzel. Lehet , hogy a barátjával kesztyűzött és eltalálta.
Nekem is tört el edzésen egy ütés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!