Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kijátszik a tanítványom....

Kijátszik a tanítványom. Hogyan tud magában vérömlenyt stimulálni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Edző vagyok. Van egy rendkívül tehetséges tanítványom, aki viszont nem szeret boxolni. Apukája nagy boxoló volt, a fia az ő erőltetései árán jár csak edzésre és egyedül sérülések árán tud kibújni az edzések alól. Múltkor be volt dagadva a lába, pedig edzésen biztosan nem sérült meg. Eljátszotta már, hogy meghúzta a vállát, térdét stb. Egy hónapig ilyenkor nem tud edzeni. Ma viszont nagyon dúrva dolog történt vele. Lejött törött füllel az edzésre. Be van dagadva neki, látszik a fülén, hogy vérrel duzzadnak a porcai. Edzésen biztosan nem ütötték meg, hisz nem is kesztyűzött, velem csinálta végig az előző edzést. Csak magának okozhatta. Nekem azt mondta, hogy beverte valahova és faterja vette észre. Ez lehetetlen, ekkora ütést(törést) megérez az ember.

Mivel, hogyan okozhatott magának fültörést? Hogyan keletkezett a fülében annyi vérömleny? Kegyetlenül be van vérezve neki felszín alatt, tehát külsőleg semmi seb nincs rajta, belül viszont duzzad a vértől a füle.

Azt megértettem, hogy belőle sose lesz boxoló, ha nem akarja nem kell erőltetni.

Viszont erre egyszerűen nem értem mivel, hogyan volt képes. Talán valaki tudja a választ a kérdésemre.

Találtam egy képet, körülbelül így néz ki a füle, csak sokkal pirosabb, látszik rajta, hogy jelen pillanatban is folyamatosan lüktet a fülébe a vér.

[link]

2011. jún. 21. 22:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fake. simán lehet igazi. /Utolsó voltam/
2011. jún. 24. 21:36
 12/14 anonim válasza:
Nem tudom hogy on szantabol e csinalta de ha igen akkor nagy a baj gondold veg ha eltori a sajat fulet akkor nagyon nem akkar jarni boxolni.Gondolj bele sajat magaban kart csinalt akkor meg mire kepes allitsd le az egeszet beszelj az apjaval vagy a fiuval hogy ha nem akarja akkor nem muszaj.De ha a gyerek ellenkezik vagy az apja akkor kuld el es ne enged vissza hiszen lehet hogy sajat magabban kart csinalt.Es ha mar erre kepes akkor meg mire?!Ne azt nezd hogy az apja a baratod ha nem hogy a gyereknen ne legyen semi baja. Ha tovabb marad hiddel roszabbak is megtortenhetnek.
2011. jún. 25. 03:43
 13/14 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mit kell tennem, sok éve edzősködöm. Én már elkönyveltem, hogy abbahagyja a kissrác a bunyót. Sajnálom nagyon, dehát ez van. Nagyon nem szeret járni. Az apjával beszélni fogok, pontosan ezért szeretném tudni, hogyan törhette el saját magának a fülét a srác. Bírom a gyereket, apja pedig nagy barátom. Le fogja vinni más küzdősportra is a fiát. Jó lenne eltűntetni azt az eszközt a gyerek körül, amivel sikerült eltörnie saját fülét. Hátha később megint megpróbálkozik vele. Tudtok segítséget adni ebben is? A kérdés még ugyanaz: Hogyan/mivel törhette el a srác a fülét? (Egyébként van egy nagy haverja, lehet, hogy ő segített be neki valahogyan. De abba majdnem biztos vagyok, hogy valami eszköz segítségével.)
2011. jún. 26. 10:39
 14/14 anonim válasza:

Nem feltétlen eszközzel. Lehet , hogy a barátjával kesztyűzött és eltalálta.

Nekem is tört el edzésen egy ütés miatt.

2012. máj. 29. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!