Kijátszik a tanítványom. Hogyan tud magában vérömlenyt stimulálni? (bővebben lent)
Edző vagyok. Van egy rendkívül tehetséges tanítványom, aki viszont nem szeret boxolni. Apukája nagy boxoló volt, a fia az ő erőltetései árán jár csak edzésre és egyedül sérülések árán tud kibújni az edzések alól. Múltkor be volt dagadva a lába, pedig edzésen biztosan nem sérült meg. Eljátszotta már, hogy meghúzta a vállát, térdét stb. Egy hónapig ilyenkor nem tud edzeni. Ma viszont nagyon dúrva dolog történt vele. Lejött törött füllel az edzésre. Be van dagadva neki, látszik a fülén, hogy vérrel duzzadnak a porcai. Edzésen biztosan nem ütötték meg, hisz nem is kesztyűzött, velem csinálta végig az előző edzést. Csak magának okozhatta. Nekem azt mondta, hogy beverte valahova és faterja vette észre. Ez lehetetlen, ekkora ütést(törést) megérez az ember.
Mivel, hogyan okozhatott magának fültörést? Hogyan keletkezett a fülében annyi vérömleny? Kegyetlenül be van vérezve neki felszín alatt, tehát külsőleg semmi seb nincs rajta, belül viszont duzzad a vértől a füle.
Azt megértettem, hogy belőle sose lesz boxoló, ha nem akarja nem kell erőltetni.
Viszont erre egyszerűen nem értem mivel, hogyan volt képes. Talán valaki tudja a választ a kérdésemre.
Találtam egy képet, körülbelül így néz ki a füle, csak sokkal pirosabb, látszik rajta, hogy jelen pillanatban is folyamatosan lüktet a fülébe a vér.
Esélytelen. A fia a mindene, egy újjal se nyúlna hozzá. Ha a fia azt mondaná, vége a boxnak, bármennyire fájna az öregnek nem tenne semmit.
A gyerek azért nem mondta még neki, hogy vége, mert tiszteli annyira az apját, hogy hagyja ábrándozgatni.
Akkor neked kell lenyomnod egy-egy székre mindkettőt és őszintén beszélni velük. Ennek semmi értelme.
Nem tudom,hogy a fiú maga tette-e vagy akkor valaki más veri időnként, de valakinek ki kéne derítenie. és az nem megy másképp mintha beszélsz vele. velük. Végre egyszer őszintén.
Beszéltem már a sráccal, nem is arról van szó. Megbeszéltük, hogy nem szeret járni, de a faterjának majd csak később szeretné elmondani egy fél év múlva. Én rá hagyom a döntést.
Viszont a fültörésre hogyan, mivel volt képes? Ez az, ami nagyon érdekel, érti ezt valaki? Mert én nem.
Tartanak a sráctól, már csak apja révén is, biztos nem verekedett. 100%, hogy kész akarva magának csinálta valahogyan a vérömlenyt a fülében.
Ja am kár,hogy Judo a kép címe,és boxot emlegetsz!!fúúúúú
loL!
Ezt a képet neten találtam. Nem készítettem a fiúról képet, de körülbelül így néz ki az ő füle is, ezért linkeltem.
A kérdésemre még látom most sem tud egyetlen ember se értelmes magyarázatot adni. Hogyan, mivel törhette el magának a fülét a tanítványom?
szerintem te úgy vagy edző ahogy én apáca!
Szép lenne már ha interneten kéne megnézni egy edzőnek bármiféle sérülést!Úristen ember!Ez a válasz a te értelmes kérdésedre,te fake face!
A 3 válaszod közül egyik sem volt értelmes.
Beszéltem egy sportorvos haverommal, de akárhogyan magyaráztam neki ő elképzelhetetlennek tartja, hogy magának képes lett volna a srác eltörni a fülét pedig valahogyan mégis eltört és 100% hogy önszántából.
Mivel én boxedző vagyok, fogalmam sincs, hogy milyen egy fültörés. Ketrecharcban, birkózásban és judoban szokott eltörni a fül. Boxban még sosem láttam. Tehát nem mindennapi a sérülés, főleg számomra. Légy szíves többet ne írj, kezd idegesíteni a hülyeséged.
Aki tud bármiféle magyarázatot adni, hogyan törhette el magának a fülét, előre is köszönöm! Azóta nem jött le edzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!