Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vibrátort vegyek, amivel stimulálni tudom a csiklómat és nagyon intenzív és hosszan tartó orgazmust okoz nekem? Az sem baj ha drága!
Sziasztok!
Sajnos a partnerem elutazott és én egyedül maradtam. Szeretnék egy vibrátort venni amivel a csiklómat tudnám izgatni. Ti mit ajánlotok? Az ára nem számít.
20 éves lány
Üdv!
Én egy laposelemet javasolnék kiegészítésnek.
Hajtsd ki a sarkait, és finoman tedd közéjük a csiklódat. Ne izgulj, nem lesz tőle bajod.
Ha túl gyenge az ingerg, akkor nedvesítsd be a csiklód körül.
Jah, és lebukásveszély sincs :-)
Nem tudok lebukni mert egyedül lakom :D
De azért majd elképzelhető, hogy kipróbálom csak attól félek, hogy ha sokkolom a puncimat, az nem jó az idegvégződéseknek és egy idő után már nem fogok semmit sem élvezni. Köszi az ötletet. Azért jobb volna valami pontosan erre készített eszköz. Nem ismer valaki valami hasonlót?
Próbáld csak ki az elemes módszert. Egy pár alkalomtól tuti nem lesz semmi érzékcsökkenés.
Amúgy vannak olyan terápiás célú sokkolókészülékek, amik krónikus fájdalmat csökkentenek, de azok hatása is csak 1-2 napig tart. --> Biztosan nincs hosszú távú hatása.
Ha sokáig használod a vibrit akkor egy idő után nagyon érzéketlen lesz a csiklód és csak vibrivel tudsz elmenni.
22 L
Ez nem lelki függés, mert amikor elhagytam a vibrit akkor egy idő után újra érzékeny lett a csiklóm.
Te biztos pasi vagy ha ilyen hülyeségeket írkálsz.
22 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!