Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális, hogy ilyen vagyok?...

Normális, hogy ilyen vagyok? Valaki van még ezzel így?

Figyelt kérdés

Tudom, nem ide illene leginkább a kérdés, hanem a szex, szerelem, párkapcsolatok témába, de úgy gondolom ide érettebbek néznek fel, és jobb válaszokat kaphatok.

Szóval, arról van szó, hogy akárhányszor megtetszik valaki, de mondjuk nem jövök össze az illetővel, nem igazán érdekel. Mert úgy gondolom, hogy van 2 millió másik pasi. Talán azért gondolkozhatok így, mert sohasem lovallom bele senkiben sem. Legalábbis addig, amíg tudom, hogy nem biztos, hogy az enyém lesz, akármennyire is tetszen valaki. Ez szerintem egyfajta védekezés a lehetséges csalódás ellen.

Szerintetek ez normális? Vagy változtatnom kellene?

20/L

2011. jún. 21. 18:55
 1/3 anonim válasza:
Velem is hasonló a helyzet. Ez egy védekezés, nyílván csalódtál már és azért állsz így hozzá. Egyébként néha én is elgondolkozom rajta, hogy ez elég rossz, mert körülöttem mindenki szerelmes, meg full boldog én meg csak úgy elvagyok és értetlenkedve nézem a szerelmes párokat.
2011. jún. 21. 19:12
 2/3 anonim ***** válasza:
nálam meg fordítva.amíg nem kapom meg az illetőt,addig küzdök érte,ha meg összejövünk,akkor meg már nem annyira kell.:S
2011. jún. 21. 19:39
 3/3 A kérdező kommentje:

Igazából én még nem csalódtam, de nem is szeretnék, és valószínűleg ezért vagyok ilyen.

Pedig de szeretnék totál szerelmes lenni!!!

2011. jún. 21. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!