A lakhelyem közelében nincsenek barátaim, nem járok szórakozni, egyhangú az életem és már nagyon únom. Van remény?
Tényleg nem vagy lemaradva semmiről! Csak egy picit bátrabbnak kellene lenned, hisz van egy kutyád, és a kutyával együtt jól lehet barátkozni. És motorozni is jársz? Ez igazán vagány dolog!
És ha pl a messze lakó barátnőd néha nálatok aludna? Akkor el tudnátok menni...
Egyébként egyedül is el lehet menni bulizni, mert amikor odaérsz már nem vagy egyedül, gondolom nem komolyzenei koncertre gondoltál :) és egy koncerten mindig közvetlen mindenki, ott lehet barátkozni!
Most sötéten látod a dolgokat, de ez meg fog változni, mindig kisüt a nap :) én már csak tudom, annyiszor éreztem kilátástalannak a helyzetemet, pont úgy mint te, átéltem én is ezt :)
A pasival ellátott barátnőidet is megkérdezhetnéd, hogy elmennének-e veled bulizni, elvégre ők sincsenek összenőve, nem?
És igen hol laksz?
Megint éna második :)
Én is ott laktam Egertől nem messze, és ugyanez volt a szitu :S
Ha nem laksz messze a várostól onnan is lehet barátod, vagy ha messzebb laksz akkor is, nincsenek akkora távolságok! Nem is kell onnan ilyen barát, ezek nem normálisak ha igy viselkednek, ne sajnáld! Melyik együttes volt? :)
Először is:ha bent punnyadsz,nem fog változni a helyzet.
Holnap szépen elmész kutyát sétáltatni a faluba,és a falunapra ha kell,egyedül is elmész.Buta felfogás,hogy ha nem megy veled senki,akkor te se mész.
a városba is elmehetsz,bizony egyedül,mert csak úgy lehet ismerkedni.^^.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!