Józsi vagyok, és ezért utálnak a lányok?
Figyelt kérdés
Az a helyzet h Józsi vagyok. Nem szeretnek a lányok, pedig sokszor csajozok. Ha odamegyek valakihez mindig ilyet szólnak hogy:
Józsi de ronda vagy.
Józsi, ne tapizz már.
Mi a bajod Józsi? Talán anyatej kell?
Józsi, ha még1x megfogod a fenekem, feltörlöm veled a padlót.
Talán ez a gond h Józsinak hívnak? Anyám se szeret("Józsika, te hülyegyerek, ne bömböltesd már hajnali 2-kor ezt a fost.")
Értelmes válaszokat kérek.
2011. jún. 20. 18:18
31/85 A kérdező kommentje:
Az unokatestvérem férje is Jocó.:D
2011. jún. 20. 20:23
32/85 anonim válasza:
De mégiscsak te vagy itt A Józsi.
33/85 anonim válasza:
Hát barátom, te egy állat vagy.:D Azt hiszem bírlak.
34/85 A kérdező kommentje:
Igen énvok A Józsi. xD
Kösz, örülök h egy olyan is bír, aki 12%-kal hasznosabb válaszokat ad xD
2011. jún. 20. 23:42
35/85 A kérdező kommentje:
Jaa, és 3. oldal utolsójának:
Guszti vagyok:D
2011. jún. 20. 23:44
36/85 anonim válasza:
Komolyan mondom, ez volt eddig talán a legviccesebb kitalált kérdés az oldalon.:D Tényleg jófej lehetsz:D Jót nevettem "Guszti".:D
Na mentem vizsgázni, szép napot.
37/85 A kérdező kommentje:
Ez azért túlzás, de sok szerencsét!xD
2011. jún. 21. 13:18
38/85 A kérdező kommentje:
Jah, és nem vagyok jófej, inkább zárkózott...:D
2011. jún. 21. 13:18
39/85 anonim válasza:
Békélj meg a neveddel...Szerintem ez hat ki másokra is,hogy te nem vagy megelégedve ezzel.Ha pedig frusztrált vagy emiatt,akkor egyszerűen adj magadnak valami becenevet,vagy változtasd meg. Próbálj meg bízni magadban!Nehogy a neved miatt legyen rossz érzésed. Édesanyáddal pedig ne foglalkozz vagy ne halld meg a bunkó megjegyzéseit. Komolyan drukkolok neked!
40/85 anonim válasza:
Előző vagyok...Aki nem veszi be,hogy kamukérdés.Egyszerűen elszégyellted magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!