B osztályba járok és utáljuk az A sokat ők is nagyon utálnak minket és minden nap összebunyózunk fiúk lányok egyaránt. Mindig csúfoljuk egymást. MI hogyan csúfoljuk kimondottan az A sokat?
En azt javaslom, hogy inkabb probaljatok kialakitani egy jo kozosseget. Ne hitvanykodjatok.
Probaljatok jobban megismerni egymast, jarjatok el egyutt ide-oda, segitsetek egymason, szorakozzatok egyutt.
Nem latom ertelmet az utalatoskodasnak meg a csufolkodasnak.
Milyen varosbol irsz?
Első osztályosok vagytok?
Kis pisisek szoktak ok nélkül utálkozni egymásra.
Na ez engem is érdekel hogy melyik városból írsz....
Bunyóztok???
Na szép kis iskola lehet ha minden nap ez van...és a tanárok nem tudnak mit tenni.
Egy jó tanács nektek:
Szerintem inkább tanuljatok,nem pedig csúfolódjatok!!!!!
Én egy 32éves 2gyerekes anyuka vagyok.
Tapasztalatból mondom hogy jobban jártok ha inkább barátkoztok egymással,és tanultok...
:D :D :D
mi is ezt nyomtuk alsóban: "A-sok, A-sok, aranykoronások, B-sek, B-sek, budirepedések" :D :D
persze mi voltunk az A-sok :D
:)))
Megmosolyogtatsz, mert a saját gyerekkorom jut eszembe. Mi B-sek voltunk, és a C-sekkel álltunk "háborúban". (Az A osztály az olyan semleges volt mindenkinek :D)
Tudni kell, hogy a mi osztályunkban nagyon nagy többségben (Valami 24-6 lehetett az arány) voltak a lányok, a C osztályba viszont csak fiúk jártak (utánpótlás foci és kosárcsapatba jártak), így egyfajta fiúk-lányok csetepaté volt ez... :)
Körülbelül 3. osztályban kezdődött, télen óriási hógolyócsaták az udvaron, egymás hóemberének lerombolása, árulkodás a tanároknak, nyáron a bokrok közé elbújva (ne gondoljatok rosszra :)) haditanácsok, hogyan kerítsük be őket szünetben... Mindenben versenyzett a két osztály...
De mi elég szolidak voltunk, nem volt verekedés, nem káromkodtunk, olyan jó hangulata volt az egésznek, és jó visszaemlékezni :)) Persze a lányok között volt néha sírás, de hát ez a gyerekkorhoz tartozik, sőt, még ártatlan gyerekszerelmek is szövődtek C-sek és B-sek között, amit persze titkolni kellett, mert hát hogy néz az ki, hogy az ellenség egyik "katonájának" adunk puszit! :D
Most 22 éves vagyok, Budapesten tanulok, de a múltkor vidéki szülővárosom utcáján sétálva szembejött velem egy srác, aki 10-12 évvel korábban az egyik legádázabb "ellenség" volt a C-ből... egyszerre nevettük el magunkat, "fúúúúj, egy bééés!" és "fúúúúj egy cééés!" felkiáltással, régen ugyanis mindig ezt mondtuk, ha találkoztunk valahol. Jó kis nosztalgikus pillanat volt, imádtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!