Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyha nem voltam az a kimondo...

Hogyha nem voltam az a kimondottan jó tanuló szakközépiskolában akkor szerintetek bele se kezdjek a jogba?

Figyelt kérdés

Szóval úgynem lenne értelme elkezdenem, mert mondjuk nem voltam az a nagy tanulós, és őszintén azért nemsokat tanultam , persze minden megvolt meg sikerült, csak 3-as voltam mindig...

Szóval ha ilyen voltam, akkor a jog nem menne?

2011. jún. 24. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva: Nem hinném hogy menne. Én egy elég jó gimiből mentem jogra, és én eléggé megszenvedek vele.

Persze ha mégis úgy érzed akkor vágj bele, főleg akkor, ha elég sok tartalékod van a tanulás terén.

2011. jún. 24. 20:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát ha felvennének és tényleg szeretnéd, akkor próbáld meg... Középiskolában olyan általános dolgokat tanítanak, ami vagy érdekel vagy nem, itt derülnek ki az ember gyenge pontjai stb. Felsőoktatásban egy témára mennek rá. Persze abban is lesz "nemszeretem" dolog, nagyon is sok, de annak érdekében, hogy az ember az áhított szakmában tudjon elhelyezkedni, sok mindent képesek vagyunk ám lenyelni.
2011. jún. 24. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!