Hogy hívják azt az állapotot, mikor például megtudsz egy óriási nagy titkot, és nem bírod feldolgozni?
Az egyik barátom elmondott nekem egy ilyet, és fél óráig csak bámultam magam elé, és nem gondoltam semmire. Aztán kellett legalább egy hét, mire normálisan végig tudtam gondolni, és reagálni.
Annyira furcsa volt, még soha nem történ velem ilyen!
Ezt hívják sokknak? Azt hittem, az ilyen súlyos sérülés, ami életveszélyes.
Jaj... Nee. Én vagyok az akinek drogos volt a barátja..
Nekem is volt 1 barátnőm aki fúú annyira szerettem mert olyan jó fej volt.. ÉS kiderült hogy mindvégig szerelmes volt belém és megkért, hogy gondolkozzak el rajta és nem csalódnék. Amikor mindenki tudta hogy a fiúkat szeretem. De ő csak erősködött és a fél iskola előtt leégetett amikor a folyosó másik feléből kiabált, hogy gondoljam át még 1x.. Szörnyű volt.. De mára már csak vicces.
Az a teljes igazság, hogy mindketten melegek vagyunk, szóval ez nem volt meglepő, mert már rég tudtam róla. xD
Azon kaptam sokkot, hogy 6 évvel ezelőtt (11 évesen) megismert egy srácot, aki seggberakta o_O
És, hogy volt egy szomszédja, aki fél évvel ezelőttig, két éven át majdnem minden nap leszopta.
Ennek ellenére mindenkinek tökéletesen hazudott, és nagyon jól színészkedett, pontosan tudta, hogy mi a szerepe. Mindenkinek eljátszotta, hogy heteroszexuális, most a hivatalos verzió az, hogy biszex, mert járunk, és a barátaink előtt nem titkoljuk el.
És csak én tudom, hogy kb. 10 évesen jött rá, hogy szög egyenest buzî.
És ezen az egészen óriási sokkot kaptam... xD De most már olyan, mintha ezer éve tudnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!