Az ideges emberek érzik néha úgy, hogy bántani tudnának valakit?
Éreztétek már úgy, hogy meg tudnátok ölni azt, aki bántott titeket?
Szerintetek mennyi esély van rá, hogy egyszer elborul az agyam, és valakit megölök? Vagyis mennyi az esély arra, hogy egyszer besokall egy túlérzékeny ember, és megöl valakit, aki bántja?
Néha azon gondolkodom, hogy lehet, hogy egyszer elveszítem az önuralmam, és azután ki tudja mi lesz.
A túlérzékenységen lehet segíteni?
Már megöltem a lelkem, és a pszichém is ellenőrzésem alatt van. A racionális énem használom, de néha elgondolkodom dolgokon. Néha tényleg kifordulok önmagamból. Mit tehetnék?
Akiket szerettem, nagyrészük belém rúgott, és már úgy érzem, ha mégegyszer valaki ezt megteszi velem, megölöm egy késsel.
az idegesség szintjétől függ ami a jellemtől függ.
alapvető emberi ösztön hogy aki bánt azt te is bántod. félelemből akár meg is ölöd.
csak sokakat megtéveszt a "társadalom" nevű illúzió, de valójában csak állatok vagyunk
hogy mit tudsz tenni? pszichiáter. jól bedrogoznak, és zombi leszel, így nem fogsz ártani senkinek. vagy költözz el egy lakatlan szigetre.
de olyan megoldást senki sem fog mondani ami nem jár áldozattal
valószínűnek tartom hogy ha valaki rendesen megnevelne téged és foglalkozna veled, akkor te is rendes ember lennél, csak manapság nem divat foglalkozni egymással. a mai pszichológusok, pszichiáterek többsége meg kódexekből idézget, meg sablonokat húz rá másokra. némelyik teljesen érzéketlen és antiszociális.
Kedves utolsó hozzászóló! Mi az, hogy megnevelne? :D:D:D Aúúú?:D:D Mire gondolsz???
Amúgy épp akkor, amikor kiírtam ezt a kérdést, akkor feldühödött állapotban voltam. Csak kíváncsi voltam, hogy mások mennyire foglalkoznak ezzel. Én se sűrűn, de az tény, hogy engem kevéssé érdekelnek az íratlan társadalmi szabályok, anonim módon bármiről merek beszélni:D.
Na, meg nemár, hogy megnevelne:D.
Most már nem akarok senkit megölni. Most perpillanat nem. Csak néha tényleg dühös típus vagyok, ez igaz.
Deeeee holnap veszek furulyát:D:D:D:D:D, és már azt is tudom, hogy utána meg citerát fogok venni :D:D:D, majd pár év múlva:D:D. Biztos tetszeni fog a dolog :) nekem. Igaz, hogy még sose játszottam hangszeren, de itt az ideje, és lehet, hogy jót tesz az idegeimnek:D. Elmesélem, hogy honnan jött az ötlet :). Egyszer kint sétáltam itthon a téren, és meghallottam, hogy valaki játszik valamilyen fúvóson, és nagyon tetszett, bár nem akkor hallottam először élőzenét, nyilván :).
Tudom, nagyon régi kérdés. De ezt nem állhatom meg szó nélkül. 11-es: Vannak olyan emberek akik így születnek mint a kérdező. És nem kevés van. Főleg mostanában... SZERINTED HOGY A
...-BA LEHET MEGNEVELNI A GYEREKET ÚGY HOGY NE LEGYEN ÉRZÉKENY, INDULATOS???!!! (Én is az vagyok valamilyen szinten amint láthatod :D) Na de komolyan... Ha valamihez nagyon nem értessz akkor inkább meg se szólalj. Egyébként a válaszod 90%-a hülyeség. Már bocsi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!