Mert ostobák. Értelmes ember ebben semmi vicceset nem lát. Innen (is) ismerhető fel a proli.
2011. aug. 26. 21:14
2/12 anonim válasza:
mert végre van vmi aminél ő is erősebb
2011. aug. 26. 21:18
3/12 anonim válasza:
Azért jó mert a saját fájdalmukat valahogy ki kell fejezni az embereknek és ők nem tudják szavakba önteni, ezért elmutogatják az állatokon....
De ezt komolyan gondolom, nem poénnak írtam. A tudatalatti elmerész munkája
2011. aug. 26. 21:19
4/12 anonim válasza:
21:19
Ezzel nem értek egyet. A suhabpncoknak falkába verődve nincsen semmiféle világfájdalmuk, csak üres a fejük, unatkoznak, egymás előtt akarnak hősködni, embert (egyelőre!) nem mernek bántani, hát elkapnak egy védtelen, ártatlan élőlényt, aKit élvezettel(!) kínoznak.
2011. aug. 26. 21:23
5/12 anonim válasza:
Értem hogy miért nem értesz egyet.
De nyugodtan általánosíthatunk.
Csak induljunk ki abból hogy fájdalom van a kinzók személyében, lelkében(?).
Keménynek akarnak tűnni. Mikor sarokba szorítasz egy kutyát az is keménynek akar tűnni, morog, harapni próbál de igazából az életét félti.
A suhancok is keményebbnek érzik magukat bandában. Aztán... Rejtegetni akarják a fájdalmukat. Sírni mégsem menő egy férfinak.... Azért kinozzák az állatot és az sír helyettük...
Jó eléggé szokatlan a magyarázatom de tartom hogy boldog, lelkileg erős ember nem kínoz állatot.. Csak az akinek belül sérülése van és valahogy ki akarja mutatni..
2011. aug. 26. 21:27
6/12 anonim válasza:
Eh... maradjunk annyiban, hogy mentálisan nyilvánvalóan baj van velük. Én viszont inkább a felelőtlenség és a kegyetlenség számlájára írnám, amit te a fájdaloméra.
2011. aug. 26. 21:30
7/12 Walk With Me válasza:
Ennek ugyanaz az "értelme" mint suliban a gyengébbeket, kisebbeket terrorizálni. Kell valamilyen élőlény, aki felett "uralkodhatnak", aki fél tőlük, akit legyőzhetnek, mert ettől érzik magukat erősnek. Gyerekkoromban sajnos én is sok bogarat, rovart megöltem, nem tudom miért, egyszerűen nem fogtam fel, hogy Ők is élőlények. Ma már nagyon szégyenlem.
2011. aug. 26. 21:42
8/12 A kérdező kommentje:
ezt annak is meritek mondani aki csinálja?
2011. aug. 26. 21:43
9/12 anonim válasza:
Ha meglátnám, hogy valaki a szemem láttára kínoz egy kutyát/macskát, nem tudom mit mondanék neki, de hogy az illető hat hétig (törött karral) nem bánthana senkit, az biztos.
2011. aug. 26. 21:59
10/12 anonim válasza:
"Ha egy ember szerencsétlen, szüksége van valakire, aki nála is szerencsétlenebb" (Lucy - Elfen Lied)ezért bántják az állatokat
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!