Szerintetek milyen az ha valakinek "úrias" vagy "úri hölgyes" az arca?
Figyelt kérdés
Mert nekem ezt mondták. Hogy olyan "úrias" az arcom. Pl beleillenék egy ilyen klipbe vagy ilyen hangulatú dolgokba.
2011. aug. 26. 15:17
2/7 anonim válasza:
Illetve korod. Van rajtad súlyfelesleg vagy nagyon kerek az arcod? esetleg, ha a FB-ról egy képet belinkelnél priviben akkor eldönteném, de így nehéz
3/7 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és 16 éves. Nem vagyok kerekded alkat. se az arcom se a testem. Mondhatni vékony vagyok.
Igazából csak arra voltam kíváncsi hogy szerintetek milyen egy "úrias" arcú lány. Tehát szerinted kerekded. :D nem küldök képet mert nem akarom hogy megvizsgáljátok az arcomat hogy milyen. Csak hogy milyennek képzelitek el ezt hogy "úrias".
2011. aug. 26. 19:07
4/7 anonim válasza:
Olyan kerekded kicsit húsos kis szemekkel vagy olyan aki magasan hordja az orrát
5/7 anonim válasza:
Az "úrias" arc lánynál az ami a műtét előtt volt...
6/7 A kérdező kommentje:
Nem igazán értem mire gondolsz..
Mármint hogy a "műtét előtt" azt jelenti hogy plasztikai beavatkozás és akin nem történt ilyen beavatkozás az úrias arcú? :D Ne nézz szőkének, de tényleg nem értem mire akartál ezzel célozni.
2011. szept. 21. 19:23
7/7 anonim válasza:
arra céloztam, h mielőtt átoperálják nővé, úrias volt az arca, mivel ő maga is "Úr" volt, de ha alapból nőnek születik akkor nem tudom, de konkrétan én még nem hallottam ezt a kifejezést, bár, biztos helyes a pofid ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!