Miért ennyire elfásultak mostanában az emberek?
Stressz, meg egyéb, gondolom. De egy "szent" napon.
De az egész akkor kezdődött, amikor osztálytársnőmmel elterveztük, hogy április 1-én beöltözünk a pizsamánkba, és végigrohanunk az egész iskolán. Senki nem röhögött, csak hülyén néztek, pedig inkább nevetni kellett volna nem hülyének nézni. De kérem, április 1-je volt!! Mi csak jót akartunk a népnek, erre csak fapofát és undort láttunk rajtuk. Semmi fintort, vagy mosolyt...
A másik szituáció ütötte ki a biztosítékot. Rajz óra volt, szólta kellemes muzsika. Amikor jött egy bizonyos rész a dalban, felálltunk és kimentünk az osztály elé, mindenféle lágy táncos mozdulattal "szórakoztattuk" a közönséget. Az összes teremben lévő egyén bámult mint borjú az új kapura. Páran voltak, akik értékelték, és a tanárnő.
Szóval, nagyon rosszul esett, nekem -meg gondolom az osztálytársnőmnek is -, hogy senki nem bökdösött ránk... nem csatlakozott...
Gondolom ez a bizonyos csordaszellem, ne égesd le magad mások előtt mert ha leégeted magad akkor te is ciki leszel.
Nem is biztos,hogy a stressz vagy ilyesmi.
Egyszerűen érdektelenek időnként!
De az is lehet,hogy azért fásultak,mert tuskók!
:))
1. Nem biztos, hogy pont akkor nevetgélős, vicces hangulatomban vagyok lehet, hogy testben ott vagyok, de a lelkem meg máshol van..
2. Mást tartok viccesnek. Lehet nekem nem jön be az infantilis viselkedés. Neked lehet vicces vagy másnak, természetesen. De nem biztos, hogy nekem az lesz.
3. Vagy lehet tényleg eléggé elfásultak az emberek mostanában.
4. Vagy, ha még sem, akkor ne bennük keresd a hibát.
5. A vicces mindenkinek mást jelent. Nekem is volt olyan, hogy én nevetségesnek tartottam egy dolgot, jót röhögtem rajta, más meg nem. Olyan is volt, hogy más mondott valamit amin elvileg nevetnem kellett volna, de nem történt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!