Lányok! Hogy nézek ki?
Figyelt kérdés
Sajnos, önértékelési gondokkal küszködök. Azt hiszem, hogy csúnya vagyok és ezért nem figyelnek rám a lányok. Megkérlek benneteket, hogy őszintén írjátok le, hogy milyen vagyok :) 16/F
2011. jún. 14. 20:42
31/45 anonim válasza:
Jaaah deee :)) Hát nem vagy rossz szerintem,jobb is mint az átlag.A barnaa szemeid széépeeek :)) Turbózd fel az önbizalmad:DD 15/L
32/45 anonim válasza:
21:41 vagyok! Szívesen ismerkedek, de csak mint barát ;)
Ha gondolod írj privit :)
33/45 A kérdező kommentje:
Utolsó. Köszönöm! Esetleg te is írhatnál priviben. :)
2011. jún. 14. 22:18
35/45 A kérdező kommentje:
22:14 veled is ismerkednék... :)
2011. jún. 14. 22:21
36/45 A kérdező kommentje:
Egy pár lánynak írtam privit :D
2011. jún. 14. 22:27
38/45 hümi válasza:
na a végén még az lesz h innen lesz bnőd, ahogy itt olvasgatom :D
legyen önbizalmad, nem vagy rossz bőrben.. am ilyenkor csak nézz körül az utcán és meglátod h hogy is néz ki pár embertársunk és azok meg elvannak szállva maguktól.. bár nemtudom mire, de engem már nem is érdekelnek :D
39/45 anonim válasza:
linkeld be még1x nem tudom megnyitniii:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!