Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok! Hogy nézek ki?

Lányok! Hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

Sajnos, önértékelési gondokkal küszködök. Azt hiszem, hogy csúnya vagyok és ezért nem figyelnek rám a lányok. Megkérlek benneteket, hogy őszintén írjátok le, hogy milyen vagyok :) 16/F

[link]

2011. jún. 14. 20:42
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
semmi gond sincs veled!nem értem a problémádat...tényleg..22/l
2011. jún. 14. 20:54
 12/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sajnos igen sok lány utasított vissza! :( Szóval barátnőm még nem volt, ha úgy vesszük... 11 lánnyal smároltam, de egyikkel sem jártam. Nem akarok dicsekedni de csak idősebb lányokkal smároltam. És tényleg nem akarok dicsekedni, de tavaly egy 25 éves nőt smároltam le, aki viszonozta. Sajna nem hiszem, hogy fogom-e újra látni... :(
2011. jún. 14. 20:57
 13/45 A kérdező kommentje:
Eddig minden lány csak ki használt. Erre felé sok a kis plázacica... A normális lányoknak meg van pasijuk.
2011. jún. 14. 20:58
 14/45 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de hidd el, egyszer a műp.icsák is felnőnek, és akkor lesz barátnőd. Mindenesetre a kinézeted semmiképp sem indokolja azt, hogy mért nem sikerült eddig még egyik csajjal sem a dolog. Fel a fejjel, tényleg kimondottan helyes vagy :)
2011. jún. 14. 21:03
 15/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hogy ti milyen rendes lányok vagytok! Manapság az ilyen is ritka és meg kell becsülni!!!
2011. jún. 14. 21:05
 16/45 anonim ***** válasza:
Figyelj, add önmagad és ne divatlányokkal próbálkozz, mert valószínűleg ők csak buliban akarnak szórakozgatni egyet... rendes srác vagy, látszik, h tiszteled a lányokat, és ez ez egy nagyon jó tulajdonság:) És nyugi, helyes srác vagy:)
2011. jún. 14. 21:13
 17/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az ilyen rendes lányok, mint ti, hol bújkálnak? Már régóta abba hagytam a szórakozóhelyeket, mert fölösleget pénz pazarlás.
2011. jún. 14. 21:19
 18/45 anonim ***** válasza:
Az ilyen rendes lányok pár évvel idősebbek mint te :) Rendes lányt meg amúgy se fogsz diszkóban felszedni. De hogy mégis hol lehetne, arra sajnos nincs tanácsom :(
2011. jún. 14. 21:23
 19/45 A kérdező kommentje:
Én csak azt sajnálom, hogy az ilyen lányokhoz túl fiatal vagyok. Pedig idősebbként gondolkodom. Én meg lennék egy 20 éves lánnyal is. De sajnos nincs lehetőségem rá. :)
2011. jún. 14. 21:26
 20/45 anonim ***** válasza:
21:13 vagyok. Miért ne lehetne discóban "összeszedni" ilyen lányt? Nem azt mondom, h én tökéletes vagyok, de nem vagyok plázacica és társai, mégis szoktam ritkán járni discóban. akkor most én se vagyok normális?
2011. jún. 14. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!