Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok! Hogy nézek ki?

Lányok! Hogy nézek ki?

Figyelt kérdés

Sajnos, önértékelési gondokkal küszködök. Azt hiszem, hogy csúnya vagyok és ezért nem figyelnek rám a lányok. Megkérlek benneteket, hogy őszintén írjátok le, hogy milyen vagyok :) 16/F

[link]

2011. jún. 14. 20:42
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Nem, tévedés, nem ezt akartam ezzel mondani. Én is járok diszkóba. De elvből nem nagyon ismerkedek ott. Általában nyomulós, félrészeg hülyék próbálkoznak. Normális nem nagyon. Mindenesetre én próbálkozókat mindig elhajtom, így persze az is megtörténhet hogy egy jó partit is elküldök, de vállalom ezt a kockázatot :)
2011. jún. 14. 21:32
 22/45 A kérdező kommentje:
De, attól még normális lehetsz! Csak én még discóban nem találtam hozzám való lányt...
2011. jún. 14. 21:34
 23/45 anonim ***** válasza:
Ja és hogy pontosítsam az elvből részt és ne tarts sznobnak: azért hajtom el őket alapból, mert egy kis alkohol hatására is csökken az ember ítélőképessége. Így pedig bármi megtörténhet. Persze hívhatsz paranoiásnak is, de szerintem jobb félni, mint megijedni :)
2011. jún. 14. 21:35
 24/45 A kérdező kommentje:
Igazad van. :)
2011. jún. 14. 21:40
 25/45 anonim ***** válasza:

Szerintem tök aranyos vagy, főleg a hajad tetszik :)

16/L

2011. jún. 14. 21:41
 26/45 anonim ***** válasza:
21:35 Jó mondjuk ebben igazad van:) Látom értesz hozzá, akkor adj tippeket, hol ismerkedhetne lányokkal a kérdező:) mert mondjuk lány létemre fogalmam sincs, h hol lehetne velünk ismerkedni:D
2011. jún. 14. 21:42
 27/45 A kérdező kommentje:
21:41, volna kedved ismerkedni? :) Esetleg priviben...
2011. jún. 14. 21:44
 28/45 anonim ***** válasza:
Na ez az, hogy ehhez én sem értek. Velem egyetemen lehet ismerkedni :P Amúgy passzolok. Lehet interneten is (megfelelő körültekintéssel), én pl. ott ismertem meg a páromat. De ez nagyban függ a kérdező személyiségétől is. A barátom képes volt elmenni tánctanfolyamra is, ott tette a szépet a lányoknak. Buktak is rá :D Őszintén szólva a mai világban ez tényleg nem olyan egyszerű. Lehet sportolás, futás közben is. ÁÁÁ nem tudom, kifogytam :( Ja, én például egyik exemmel kresz oktatáson ismerkedtem meg. Sajnos ez csak úgy megy, ha az ember nyitott szemmel jár, és nem zárkózik be a szobájába. A mai világban egy közös pont hozza össze az embereket. Közös hobbi, sport, tanulmányok, munka. De még így is nagoyn nehéz.
2011. jún. 14. 21:49
 29/45 anonim ***** válasza:
Most kitörölted?? mert nem nyitja meg...:)
2011. jún. 14. 22:11
 30/45 anonim ***** válasza:
Jaaah deee :)) Hát nem vagy rossz szerintem,átlag.Decsúnya semmiképp :)) Turbózd fel az önbizalmad:DD 15/L
2011. jún. 14. 22:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!