Szerintetek gáz az hogy 17évesen (srác) nem smárolt csak
üvegezésben nem veszitettem még el. Semmi tapasztalatom
nincs az ilyen dolgokban?!?!
Figyelt kérdés
1 barátnöm se volt. :/:/:/és mem már nagyon el ment a kedvem attol hogy semmi se történik mert másoknak ilyenkor már történt. Meg stb szoval nagyon szarul érzem magam emiatt (csak komoly válaszokat pls) :
2011. jún. 14. 01:29
1/9 anonim válasza:
Már miért lenne az??? Velem is kb. ez a helyzet ...de engem nem is érdekel annyira a dolog...majd eljön az ideje....sztm ne paráz emiatt...
2011. jún. 14. 01:34
2/9 anonim válasza:
Nem szabad feladni, azzal elveszted a magabiztosságod amit a nők kiszúrnak hamar. Légy magabiztos és mindig add önmagad. Ez a titkos recept a lányok szívéhez :)
19/L
2011. jún. 14. 01:36
3/9 anonim válasza:
Úgy látom itt alakul valami! xD
2011. jún. 14. 09:36
4/9 anonim válasza:
Ja, ezek szerint az. De ha vannak olyanok, akikkel együtt üvegeztek, szórakoztok, akkor hogyhogy nincs olyan lány, akivel járnál? Vagy ezek csak olyan "jajj, de jól vagyunk, nagy haverok, üvegezés, buli, stb., de közben le sem szarjuk egymást" dolog?
2011. jún. 14. 13:59
5/9 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, 17 évesen én még üvegezésben SEM smároltam. Most 18 vagyok (lassan 19), van barátnőm. Azt hiszem, amit minden hozzánk hasonló "jó fiú" elront a bunkó diszkópatkányokkal szemben, az az, hogy nem merünk eléggé kezdeményezni. Persze, vannak idióták, akik meg sem érdemlik, de szerintem értelmes lányokörülnek az ilyen gesztusnak.
2011. jún. 14. 21:06
6/9 hümi válasza:
az utolsó megmondta.. kezdeményezni kell.. jaj 17évesen nem volt még bnőd akkor legyen igazán nagy problem ha 70évesen is lesz a szitu.. az kicsit durva lenne azért :D jó én is 17vagyok/lány és még nemvolt pasim bár néha kicsit hiányzik vki melőllem de nem "görcsölök" már rajta (:
2011. jún. 14. 23:04
7/9 anonim válasza:
Nyugi, én 20 éves koromig voltam így mint te, s még most is szűz vagyok, de nem bánom. Van egy fogadalmam, amit közlök is a lányokkal. S ha így nem kellek nekik, csak röhögök rajtuk. :D Szóval semmi para, lesz ez még jobb is. (22F)
2011. jún. 15. 09:23
8/9 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen.Kicsit megnyugtat válaszolok pár kommentre.
Hát van aki bejön az üvegezési körböl amit már nem csinálunk csak 1 évvel ezelöt volt jó szorakozás de annak a csajnak nem tetszem az tuti látom rajta nem is nyomult rám ezért én se...
Jah ép ez az anyi minden van bennem amit elmesélnék a barátnömnek ha lenne amit barátoknak nem szivesen mesélek el...Jah mentem discoba ott csak anyi örömöm volt h szemeztem jó csajokkal azt enyi nem tom nem merek oda meni :/:/:/ nem tudom h mit mondjak ami szentem para:S Na m1 holnap lesz koncert remélem lesz ott vmi csaj aztán ki tudja remélem lesz vmi...köszi a kommenteket és jöhet még...:)
2011. jún. 15. 13:06
9/9 A kérdező kommentje:
Amugy lenne még pár kérdésem de nem tom hol tudok fel rakni íj kérdést pls help!?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!