Azokat az embereket veszitettem el ebben az évben akiket tiszta szívből szeretek. Meghaltak, de miért?
Teljesen megértelek, tudom mit érzel...
Lehetséges, hogy ez egy nehéz év, de azért, hogy sokat erősödj és tanulj, hogy bölcsebbé válj, és a következő években boldogságot találj:)
(Ne vetítsd előre a tragédiákat, mert megteremtheted őket!)
Lehet, hogy furán, és hülyén , és egyszerűen fog hangzani amit írok, de gondolj esetleg arra, hogy azért kellett itthagyniuk, mert a másik oldalról sokkal többet tudnak neked segíteni! Így kell lennie. Mindennek megvan a maga oka. Tudod... sokszor belegondolok abba is, hogy akik pl. elveszítik mindkét lábukat egy balesetben, vajon mért történik velük. Mert biztosan van oka. És így lesz teljesen az életük! A halál más, de vhol hasonló.
Mindenesetre ne add fel, tudd, hogy nem azért történtek a dolgot, hogy feladd. Ha a sors próbára tesz, bizonyítsd be, hogy erős vagy, és méltó bizonyos dolgokra.
Ez egy borzalmas év volt, a mi családunkban is (a 2006 is), és ismerősi körben is. Ahogy a 2016-2018 is.
Nem tudom, mi történik 10 évente a világban. :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!