Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek rólam?

Mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem mert kíváncsi vagyok, hogy másoknak mi rólam a véleménye.

Én egy olyan lány vagyok aki nem szereti azt amit a többiek. Nem szeretem a divatot, nekem elég egy farmer és az se zavar ha a pólóm ki van nyúlva egy kicsit de ez nem azt jelenti h igénytelen vagyok. Nem hallgatok Fluor Tomikát (a régi számaival elvagyok..) Sp-t és társait, Justin Biebert rühellem.

Nem nyávogok ha egy kis benzin vagy olaj rám kerül, vagy ha a motor kipufogója felém fújja a füstöt. Én ezt szeretem. Apa kamionos és sokszor megyek vele. Ha javítani kell valamit szívesen segítek neki, tudom mi a különbség a kombinált fogó és a harapófogó között. Már tudok kamiont is vezetni, motort is (igaz csak robogóval meg Simsonnal próbálkoztam :D). Elvagyok a traktorokkal is meg ilyen régebbi gépekkel is :)

Egy páran ezt elítélik, hogy lány létemre ilyeneket szeretek. De miért? Szerintem sokkal jobb ilyennek lenni. Nem vagyok ettől nagyképű, normálisan szoktam viselkedni. Az egyik fiú osztálytársam itt lakik nem messze és az ő apja meg az enyém jóba vannak. Múltkor elromlott a Simson és a fiú suliba megkérdezte tőlem h na mi baja volt én meg elmondtam neki, erre az osztályból a lányok egyből elkezdtek izélni, hogy milyen rib@nc vagyok. Ezért? Én nem járok topba, nem mutogatom magam, nem törik le soha a műkörmöm, nincs rajtam 3kg smink meg ilyenek.

Mi a véleményetek?

14/L

2011. jún. 11. 17:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ezek elég semleges dolgok, nekem semmit nem mondanak rólad és semmit nem jelentenek. Csak ha jól ismernélek, csak akkor tudnék rólad komolyabb véleményt mondani. A leírtak alapján egy normális, átlagos lány lehetsz.
2011. jún. 11. 17:21
 12/22 anonim ***** válasza:
A nőies csajok a fiúsakat nézik le, a te típusod meg a nőies csajokat nézi le, szóval egyre megy :) A vagány fiús meg a nőcis bájos típus általában harcban áll egymással minden közösségben, általános iskolától kezdve a gimiig....fősulin már talán annyira nem..
2011. jún. 11. 17:21
 13/22 anonim ***** válasza:
Na de azért látom bejött a dolog mert a legtöbb hozzászólásban az van hogy jaj de különlegesebb és jobb a kérdező mint a többiek :) Azért kíváncsi vagyok hogy a való életben a fiú válaszolók egy fiús csajt akarnak maguknak vagy egy bájos, nőies csinos lányt? Illetve a lány válaszolók szeretnének-e kinyúlt pólóban olajfolttal járkálni, vagy csinos ruhák és szép körmök jellemzik őket?
2011. jún. 11. 17:23
 14/22 anonim válasza:

Azért a második válaszban van némi igazság...

Ahogy bemutattad magad, az tök klassz, valószínűleg szívesebben barátkoznék veled, mint a hidrogénezett, műkörmös cicababákkal, de ebből csak annyi derült ki számomra, hogy milyen ruhákban jársz, és hogy nem vagy kényes.

Ettől még nem tudom, hogy milyen ember vagy.

15/22 szamóca.. ***** válasza:

pedig nem vagy különleges...

de egyértelműen úgy véled, hogy te vagy a normálisabb... na ehhez mit szólsz: én sminkelek is, topot is hordok, sőt, bulizni is járok, mégsem sírok ha olaj kerül rám, nem nyafogok a benzingőztől, tudok motort vezetni és kocsit is, szeretek is.

ezt csak azért írom mert semmi összefüggés a kinyúlt póló és a benzingőz között.

ez is egy stílus, amivel nem csak te rendelkezel, és nem feltétlen jobb mint bármelyik másik...

a véleményem tehát hogy egy átlagos 14 éves lány vagy, aki pólót hord és szereti a gépeket.

16/22 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy te mit gondolsz magadról, nem az, hogy más mit gondol rólad. Ha neked így a jó, akkor ilyen legyél.
2011. jún. 11. 18:00
 17/22 anonim ***** válasza:
sztem ettől még nem vagy különleges és az oszttársaid nemribancok. nyilván ribancok ha finnyáznak mindenre de nemtudhatod... a külső nemárul el SEMMIT. gyűlölöm ha valaki az alapján itél. én sminkelek, érdekel h mivan rajtam mert jobban érzem magam ha szebbnek érzem magam, voltam már szoliba is de nemvagyok mégse ribancos nagyképű meg pláne nem és ha kell befekszek egy kocsi alá szerelni :DD tehát azjó ha te is csinálsz ilyen dolgokat de ettől nem vagy különleges és nem kell végletekbe gondolkodni
2011. jún. 11. 20:47
 18/22 A kérdező kommentje:
Ajj. Nem azt vártam, hogy azt írjátok h különleges vagyok meg ilyenek. Hanem a lány osztársaim ezért ribancoznak le mert fiús dolgokat csinálok.
2011. jún. 11. 21:09
 19/22 anonim válasza:

"Azért kíváncsi vagyok hogy a való életben a fiú válaszolók egy fiús csajt akarnak maguknak vagy egy bájos, nőies csinos lányt?"

Attól, hogy valaki érdeklődik a "férfias" dolgok iránt nem lehet nőies és csinos?

2011. jún. 11. 21:10
 20/22 anonim ***** válasza:

A kérdező által leírt dolgok nem nőiesek vagy csinosak, és itt most róla van szó.

Egyébként nem, a kinyúlt póló és olajfolt nem csinos, és nem is nőies.

2011. jún. 11. 22:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!