Ez már beteges függőség nem?
Ja én..
multkor is azon vettem észre magam, hogy reggel 10 től estig csak a kérdéseken röhögtem meg irogattam, közbe meg eltelt egy nap ;o
nekem egyszer nagyon megrázó álmom volt.
röviden próbálom leírni: börtönbe csuktak közösség elleni izgatásért, mert a gyik-en írtam valamit. pedig óvatosan bánok a szavakkal, pláne nagy publikum előtt.
annyira valóságosnak hatott az álmom, h még ébredéskor is azt hittem, h a sitten vagyok.
azóta még óvatosabban bánok a szavakkal, és csak a közeli barátoknak fejtem ki a véleményemet.
ma 00:11
elárulok egy titkot!
nem bizonyítható, hogy ki ül a számítógép előtt és ki használja.
feleslegesen óvatoskodsz, plusz ez amúgysem merítené ki azt amit írtál.
ma 00:33
mert néha elgurul a gyógyszerem, és olyanokat írok, hogí a hajuk égnekáll.
A legutolsót kár hogy nem mentettem el, most megmutathatnám :D
Piros üzibe oylat írtak, hogy "eddig összesen 144 hozzászólásodat kellett kitörölnünk, mert minősíthetetlen stílusban írtad őket, jó lenne ha végre abbahagynád" :D:D:D:D
00:28-nak!: Azért a családi kapcsolatok témakör,mert ezt nézik a legtöbben,nem kell belemagyarázni semmit...
Egy lejjebb válaszolónak aki írta,hogy már nem izgatja,h ugrál-e a % vagy sem.: Én köszönöm a válaszodat,tőlem kaptál jó pontot:):) Amúgy van olyan,hogy simán mászkálok a kérdéseknél és ha valakinek tetszik a válasza,akkor nyomok egy zöld kezet,de az tényleg nyomiság,ha a semmiért lepontoznak:S nem izgatom magam,csak röhej,hogy ilyeneket álmodok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!