Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van itt most egy pszichológus?...

Van itt most egy pszichológus? Tudományos magyarázatot adni egy nehéz és hosszú kérdésre?

Figyelt kérdés
Mert csak akkor teszem fel a kérdést/kérdéseket.(tudományos magyarázatot várnék egy nehéz és hosszú kérdésre)
2011. jún. 8. 17:17
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem lényeg. Én ilyen vagyok más pedig másmilyen. Ennyi. Majd érdeklődök máshol vagy máskor.
2011. jún. 9. 16:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül, sokan lenézik a pszichológiát, mégis rengeteg emberen segített már... különös. Szerintem menj fel a [link] -ra, ott regisztrálsz, felteszed a kérdést, és valamennyi időn belül válaszol egy szakember.
2011. jún. 12. 14:43
 13/14 atomjani válasza:
Például amikor gyógyszerrel tömik az embereket. Vagy sablonos tanácsot nyújtanak az ismeretlen páciensnek. Néha haszontalan vagy rontó tanácsokat és módszereket adnak. Szóval nagyon meg kell válogatni a pszichológusokat is. És nem is feltétlenül azok segítenek a legjobban. Én sem vagyok pszichológus és azért nem egy embernek segítettem. Mert van amiben barátok és ismerősek is tudnak segíteni. Persze itt se jó mindig mindenkire hallgatni. De azért nem hord mindenki mindenféle hülyeséget. Csak megfontoltan elgondolkozni a helyességén.
2011. jún. 13. 07:45
 14/14 anonim ***** válasza:

07:45

Tudtommal a pszichiáterek írhatnak fel gyógyszereket, a pszichológusok nem, tehát ők nem fognak gyógyszerekkel tömni. Persze, hogy vannak olyanok ezen a pályán is, akik egyáltalán nem értenek a munkájukhoz, ahogy minden más pályán is. Őszintén, én ismerek sok pszichósat és orvost is, és mindkettő csoportban vannak jó és rossz szakemberek. Hidd el, hogy egy rossz orvos veszélyesebb egy rossz pszichológusnál...

2011. jún. 16. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!