Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet, hogy cigány vagyok?

Lehet, hogy cigány vagyok?

Figyelt kérdés

Valamiért úgy érzem, hogy van bennem cigány vér és ha rám néz egy ember rögtön arra gondolok, hogy biztos cigánynak név.

Nagyon sötét, dús hajam van, sűrű szemöldököm. A bőröm fehér, szemem zöldesbarna. Egyébként nem viselkedem cigányosan, nem vagyok büdös. Honnan lehet megállpítani, hogy az vagyok-e? A szüleim azt mondják, nem.

2011. jún. 6. 17:51
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

üdv! itt olvasgattam a kommenteket,és nem birtsm megállni hogy neírjak ide. az a baj,hogy a cigány utálja a magyart,a magyar meg a cigányt. a cigány elitéli a magyart,a magyar meg a cigányt.az ember sosem lehet tisztában azzal,hogy az ősei közt nincs-e cigány.ezt jobb ha tudjátok!nem fogok nektek magyarázni,mert az értelmetleneknek lehet magyarázni. nekem bajom nincs egyik nemzetiséggel sem. előbb megismerek valakit,utánna ítélkezek felette.

(félreértés elkerülése végett,4generáción át,nincs cigány a családunkban) (azért 4 generáció,mert a többit nem igazán tudhatjuk már...-.-")

36/N

2011. júl. 8. 17:47
 32/34 anonim ***** válasza:

Apai és anyai ágon is vissza lett vezetve a család az egyik az 1600-as évek végéig a másik az 1780-as 1810-es évekig visszamelőleg. Hogy megnyugtassalak végig magyarok voltak az őseim és egy nagyon kicsi tót és sváb is van bennem úgyhogy azt gondolom, a gondolatnak a magva sem érdemes hogy felmerüljön annak kétségbe vonása értelmében, hogy esetlegesen cigó lennék.

Az, hogy valaki fehér cigány lesz, az már nem faji kérdés, hanem társadalmi, de ez nem ez a beszélgetés.

2011. júl. 8. 18:03
 33/34 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: ha az vagy, akkor ez van, ugyanaz maradsz, aki voltál.

Én is megakadtam a kommenteken. Nem kell valakit elítélni, csak mert cigány. Nem minden cigány az a tipikus büdös bűnöző. A magyarok között is vannak bűnözők, a cigányok között is, na bumm. A gond ott van, hogy a magyarok utálják a cigányokat, a cigányok pedig a magyarokat, és mindegy, hogy ki kezdte. Mielőtt megkapnám, hogy cigány vagy "fehércigány" lennék, közlöm, hogy majdnem teljesen magyar vagyok. Igen, csak majdnem, nagyapám bolgár volt, és büszke is vagyok rá. Magyarországot is szeretem, de nem fordulok rögtön a romák ellen, mert itt is élnek és nem magyarok...

2011. júl. 9. 06:17
 34/34 anonim válasza:

A családfakutatással elég nehéz valakiről megtudni,(sőt, lehetetlen) hogy van-e benne cigány.

Ha nagyon kiváncsi vagy rá van sok cég ami a származást megállapítja. Persze ennek van ára is. (Bár ANNYIRA nem drágák 20-40 ezer forintba kerül a legtöbb) De most az ancestrynél ingyen lehet szerezni dns tesztet írj ha érdekel. Ha kihoz egy kis észak indiait akkor van benned cigány.

(Tudom, elég régi kérdés)

2022. febr. 18. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!