Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet, hogy cigány vagyok?

Lehet, hogy cigány vagyok?

Figyelt kérdés

Valamiért úgy érzem, hogy van bennem cigány vér és ha rám néz egy ember rögtön arra gondolok, hogy biztos cigánynak név.

Nagyon sötét, dús hajam van, sűrű szemöldököm. A bőröm fehér, szemem zöldesbarna. Egyébként nem viselkedem cigányosan, nem vagyok büdös. Honnan lehet megállpítani, hogy az vagyok-e? A szüleim azt mondják, nem.

2011. jún. 6. 17:51
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
55%
Ki kezdte? Mint az óvodában! Amúgy ha nagyon érdekel, akkor nem a magyar kezdte, a saját hazájában. Mi 500 meg 1000 éve is jól megvoltunk, akkor a cigány vályogvető, zenész, meg rezes volt, tudta hol a helye, az alja munkákat csinálta. Nem tudom ki hadonászik karddal, meg baseball ütővel. Ki csinálja a 10-15 purdét? Meg azt sem tudom ki tartja el a tetvészkedő fajtáját! Igen mi! Mi tartjuk el. Ez olyan mintha te a rüheidet, vagy a tetveidet nevelnéd és etetnéd! Igen, ez pont olyan. Szóval fogd be azt a liberális nagy szádat, töröld meg szépen a karvaly orrod és halgass, és jegyezd meg, hogy ez NEM A TE HAZÁD! Egyenlőre még az enyém és a magunkfajtáké, szóval úgyérzem, az én otthonomban én döntöm el kit látok szívesen és kit nem! Nem a vendég fog kitessékelni a saját ajtómon! Nagyon otthon érzitek magatok, csak elő ne kerüljön a konyhakés, meg a piszkavas. Jelképesen persze-persze. Úgyhogy pofa alapállásba, ez itt az én hazám. Én igen nacionalista vagyok, hadd legyek az, hadd szeressem a szülőföldem és engedd meg, hogy féltsem és óvjam! Tudom, hogy ez neked semmit nem jelent, nekem sem jelent India, vagy Izrael. Majd én fogom magam kellemetlenül érezni magam, mert nemzeti érzelmű vagyok. Ezt komolyan gondoljátok? Ne válaszolj, tudom, hogy igen. Sajnos, hogy eddig sűlyedtünk.
2011. jún. 7. 20:57
 22/34 anonim ***** válasza:
már bocs, de az apám éjjel-nappal dolgozik ( nem segédmunkás, hanem biztonsági őr, és festő)és, alig van ideje.az anyám takarítónő volt, eljárt napszámba, és agyvérzésig dolgozott(bár sztem nem a munkától van), én most ballagok, és a középiskola átlaga,ahová megyek, majdnem 1 jeggyel rosszabb, mint az én átlagom. én dolgozó ember akarok lenni, (de vannak álmaim), de sajnállak téged mert sztem a neveltetéseddel is sok gond volt
2011. jún. 7. 21:04
 23/34 anonim ***** válasza:

Ne személyeskedj velem!

Tudod van az a mondás, hogy messziről jött ember azt mond amit akar. Névtelenül egy névtelen fórumon, arc nélkül, még ha az is vagy. Akkor mivan? Akkor sem vagy jobb, mert egy hungarofób állampolgár vagy akivel nem lesz előrébb a nemzet. Egyrészt nem tudod milyennek neveltek apámék, másrészt meg ha még nacionalistának is neveltek volna, az sem lenne bűn, sőt! Jó régen volt midnden esetre, akkor még azt mondta, hogy ne legyek kommunista. Hát mondjuk úgy, hogy enindított egy vonalon, ez még más idő volt, kérdezd meg apádékat, vagy valaki abból a korosztályból. Ha minden ember ebben az országban, csak egy kicsit is több érzelmet táplálna a hazája iránt, és egy kicsit is több tenni akarás, és jobbra törekvés lenne benne, akkor nem itt tartanánk. És én kettőnk vitáját ezzel zárnám le részemről. És itt a pont.

2011. jún. 7. 21:13
 24/34 anonim ***** válasza:
normális ,közhasznú munkát végeznék, a véleményemet meg magamba tartanám. szerintem meg igenis a szülők felelnek azért, hogy milyen véleményekkel rendelkezel, és engem nem izgat h milyen nézeteket vallasz, mert te csak 1 vagy a sok közül, vannak normális emberek is, akiket nem utálok, csak kevés. ha az én szememből néznéd, látnád milyen hülyeségeket mondanak. "cigányszag" pff-.-"
2011. jún. 7. 21:22
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

63%:

Az, hogy a fórumokon arc nélkül bárki bármit mondhat, gondolom rád is vonatkozik.

Csak nem egy 12 éves kárpátiarajongó kölyök vagy, akinek nincsenek barátai, és ezért a fórumokon osztja az észt, és nacionalistának tartja magát? Gondolom úgy van. Mondok neked valamit. Ha engem liberálisnak tartasz, akkor vagy félreértelmezel, vagy nem vagy tisztában a fogalommal. Én is szeretem a hazámat, a különbség csupán annyi, hogy én nem keverem össze a nacionalizmust a fajgyűlölettel. És amiket te írsz, azok alapján kijelenthetem, hogy én és a "liberális pofám" (lásd följebb) többet érünk, mint te, meg a rasszista hülyeségeid. És ennek a sok-sok bonyolult szónak nézz utána, hogy mit jelent.

2011. jún. 7. 21:42
 26/34 anonim ***** válasza:

Természetesen rám is vonatkozik. Azt gondolsz amit akarsz. Kárpátiát nemhogy nem szeretem, meg sem hallgatom, de ez egy másik beszélgetés, magyarázkodni meg nem fogok a neked "bonyolult"-nak vélt szavak miatt, szíved joga, ha jól esik és ezzel megnyugszik a lelked, hidd azt, hogy ennyit sem tudok.

Ja, olvass kicsit vissza mielőtt írsz, meg gondold végig a dolgokat. Megvan annak is az oka, hogy ilyen lettem (te rasszistának mondasz, én másnak vallom magam) nem véletlenül és még úgy sem divatból. Neked ennyit akartam mondani, és szerintem hagyom is ezt a témát, véletlenül keveredtem ide, már megbántam, hogy belementem, végülis ez olyan mikor az ember bemegy az alsóba vitatkozni (te vagy a hülye-nem te vagy a hülye-te meg még hülyébb vagy vitát játszani). Na jótszakát, pakoljatok be holnapra, hogy okos, művelt és jómunkás kispurdékká váljatok amilyenekké szeretnétek.

2011. jún. 7. 22:21
 27/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!utánna kell járni,volt-e/van-e romavér a családban.vannak olyan romák,akiken nem látszik h romák....

"a cigányoknak van 1 jellegzetes szaguk"

vicc????:OOO az osztályomban van 4cigánylány és 6cigányfiú. összesen 28an vagyunk az osztályban.van pár sznob magyar gyerek...nagyon nagyra tartják magukat,(de ezzel nem azt akaorm mondani h mi magyarok sznobok,beképzeltek vagyunk^^) állandóan büzlenek az izzadság szagtól és egyebektől...sokat okoskodnak holott össze-vissza bukdácsolnak...mikor a "cigány banda"(ahogyan a buta emberek csúfolják a romákat)"tagjai" 3-4.es tanulók,magatartásuk 5.(: sosincs rossz szaguk,ápoltak és tiszták,sőt igen csak inteligensek.ha valaki beléjük köt,inkább tovább mennek,mintha nem halloták volna...^^ nem vagyok velük se jóba se roszba.viszont,jól ismerem őket.(rokonok) beszélgetek velük,és látszik rajtuk az értelem...de most nyáriszün. előtt volt az érettségink.mindenből 5. lettek...a "sznob banda" viszont megbukott....tehát,nem kell ítélkezni. lehet lepontozni,törölni,nem érdekel...de muszály volt leírnom,miért felesleges ítélkezni mások felett.

és MAGYAR vagyok!89% hogy

biztos vagyok benne...^^

Üdv: Alexa 18,5/N

2011. júl. 4. 21:29
 28/34 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ne fáradj szerintem, ezeket nem lehet meggyőzni, én már próbáltam...
2011. júl. 7. 20:40
 29/34 anonim ***** válasza:

07-04 21:29 vagyok

képzeld,nem egyszer voltam már nyomor faluban. ott is találkoztam jó és rossz emberekkel egyaránt! volt h magyart is láttam lopni! kár h az emberek úgy itélnek el embereket h azt sem tudják ki ő és honnan jött,mit élt át. és az általánositás is siralmas dolog. bezzeg,ha magyar öl/gyilkol feleannyi ítéletet kap a bíróságon,mint egy roma.

2011. júl. 8. 16:01
 30/34 anonim ***** válasza:
47%

Te hol élsz, hogy ilyenekt beszélsz? Ha a magyar megver egy cigányt az szándékosan elkövetett súlyos testi sértés rasszista indíttatásból, de ha a cigány teszi ugyanezt az megélhetési bűnözés. Ha az ork megölni az idős embert, akkor nem is ölte meg csak létfentmaradása érdekében bántalmazta és nem amiatt halt meg a néni, hogy agyonverte, most az hogy a hulláját meggyalázta, (megd*gta, és levágta a végtagjait) az senkit nem érdekel.

Több joga van a cigánynak magyarországon az én hazámban, mint nekem magyarnak!

Van, hogy a magyar is lop jaaaj. Igen. Van. Csak menj el egy-két börtönbe, fogházba, fegyházba, és nézd meg hány cigót és hány magyart látsz? A retkeknél attól lesz valaki felnőtt csávó, hogy már volt börtönben!

Nyisd már ki a szemed, vagy te is cigány vagy, mert akkor nincs miről beszélni? Nyivákolni, jajbékolni meg fújni a hülyeséget azt nagyon tudjátok szemrebbenés nélkül! Undorító komolyan, nem félek meg nem tartok a cigánytól, hanem undorodok tőle! Úgy mint a kislány a békától, vagy a pajortól, a csótánytól.

Tudod mi a cigány? A nemzet tetve! Élősködő kártevő! Mit csinálok szerted? Azért dolgozok, hogy eltartsam a cigányt? Eltartsam a putriban tetvészkedő 9-10 purdét? Mikor én nem a létfennmaradásáért akarok tenni, hanem pont az ellenkezőjéért! Tudod mennyivel több pénzem lenne, ha nem kéne még ezt is fizetnem? Tudod miért nem szeretnek minket külföldön? A cigányok miatt? A cigány hozza ránk a rosszhírt, meg amitt tartanak páran balti országnak. Csak nem tudom, mi az ellenszere az élősködőnek, de ne félj el fog jönni az, hogy kinyílik a szeme a magyarnak és megtisztítja az országot! Akkor lesz nagy sírás-rívás csak akkor már senki nem lesz aki megvédjen a szavazataitok miatt! Mert ez az egy amiért végdeve vagytok! Ostoba, egyszerű megvezethető műveletlen senkik vagytok, de a hülye jogszabályok miatt tejes értékű polgár akinek ugyanannyit ér a szavazata. Nem kell sok, egy kis kaja-pia pár ostoba ígéret és máris jó kiskutya lesz belőletek. Ül, fekszik nem ugat. Legszívesebben mind egy szálig eltörölném még az emléketek is, a nagyszájúknak meg szép lassú élvezetes halála lenne!

Ennyi volt, nem alacsonyodok le arra a szintre, hogy ilyenekkel vitatkozzak, mert nincs miről, mi vagyok én?

2011. júl. 8. 17:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!